Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 208 m² bez realitkyVosykova, Řevničov - Řevničov, Středočeský kraj

Vosykova, Řevničov - Řevničov, Středočeský krajVybaveno
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 149 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Majitel nabízí k prodeji RD 7+1 o zastavěné ploše 142m2 na pozemku o výměře 451m2 v obci Řevničov okr.Rakovník. Dům prošel v roce 2007 rekonstrukcí objektu i nádvoří. Plovoucí podlahy, dlažba, rozvody plynu (měď) a nové topení, nová kuchyně (kombinovaný sporák elektřina, digestoř, myčka,lednice). V přízemí domu se nachází obývací místnost s krbem, ložnice a šatnou ve vstupní hale. Z přízemí domu je vstup na letní terasu s krbem. V patře domu je hala s knihovnou, kuchyň (balkón), jídelna, 2 ložnice (balkón), obývací pokoj (balkón) a menší technická místnost. Koupelna a toaleta je odděleně. Celý dům je podsklepený, k dispozici má garáž a dílnu v přízemí. Na dvoře je možnost několika parkovacích stání. Vstupní brána je dálkově otevírána. Topení je zajištěno plynovým kotelem s rozvody ústředního topení. Voda obecní, odpady jsou svedeny do kanalizace. U domu je vzrostlá zahrada se stromy a okrasnými keři. Obec má kompletní občanskou vybavenost (škola,školka,lékárna, Měú, potraviny, restaurace, bus zastávka, benzinová pumpa). Výborná dopravní dostupnost na okraj Prahy cca 20minut. Okolí Řevničova nabízí možnosti ke sportovním i kulturním aktivitám.

Village estate for living (big family house for several generations with 7+1 units). Located on a calm edge of the village with excellent connection to Prague (20 minutes by highway, direct busline). Nursery and school in plus basic facilities are in the village.

The family house was renovated in 2007. The plot has 451 m2. The built area has 142m2.

Cellar, Water supply, gasline, sewerage included.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu233935
Dispozice7+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha208
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.