Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 84 m² bez realitkyBezručova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Bezručova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Půdní byt k pronájmu v centru Brna, blízko hokejové haly Komety Brno, 5 minut pěšky na Hlavní nádraží, 5 minut pěšky od Spielberk Office Centre Brno, zastávka tramvaje 1 minuta.

Dispozice bytu: 4+kk, ložnice (13 m2), obývací pokoj + kuchyňský kout (35 m2), pokoj (13 m2), pokoj v mezonetu (16 m2), koupelna + WC (6 m2), terasa s výhledem na Špilberk (12 m2).

Byt se nachází v 5. patře zrekonstruovaného domu z r. 1902. Zkolaudován v říjnu 2012. Kotel a bojler na elektřinu (noční proud), plyn není zaveden. Součástí bytu je nová kuchyňská linka. V současnosti je byt nezařízený. V průběhu března proběhnevymalování terasy.

Byt je v současné době částečně zařízený, nábytek možno vlastní, příp. lze byt vybavit dle domluvy.

Vhodné pro rodinu, příp. pro spolubydlení (4-6 osob).

Cena: 14 000 Kč / měsíc + energie (voda + elektřina).

Loft apartment to rent in Brno center (street Bezručova 12, map: http://goo.gl/maps/1zWzj), close to Kometa Brno hockey arena, 5 minutes walk to Central Railway Station, 5 minutes walk from Spielberk Office Centre in Brno, 1 minute walk to tram stop.

Layout: 4 rooms and kitchenette: bedroom (13 m2), living room + kitchenette (35 m2), room (13 m2) room duplex (16 m2), bathroom + WC (6 m2), terrace with a view of the Spilberk castle (12 m2).

The apartment is located on the 5th floor of a renovated building from 1902. Approved in October 2012. Boiler and heating system works on electricity (night mode), gas is not implemented. The apartment has a new kitchen. Currently the apartment is partly furnished. During March there will be a minor terrace painting.

The apartment is currently partly furnished, tenant can use his own, or -- eventually -- it can be equipped according to the individual agreement.

Suitable for family, resp. for room-mates (4-6 persons).

Price: 14 000 CZK / month + utilities (water + electricity).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235335
Dispozice4+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.