Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 39 m² bez realitkyZáběhlická, Praha - Záběhlice

Záběhlická, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 100 Kč


Při nastěhování od května cena 7900 Kč!

Jedná se o před dvěma lety zcela rekonstruovaný slunný byt 2+kk v prvním patře udržovaného třípatrového cihlového domu. Byt má předsíň, dva vzájemně neprůchozí pokoje, koupelnu se sprchovým koutem, samostatný záchod. Vybaven je kuchyňskou linkou včetně ledničky, předsíňovou stěnou, rozkládací sedačkou, konferenčním stolkem. Byt a jeho okna nejsou orientovány do ulice, ale do sadu (zahradnictví), jižním směrem. K bytu patří sklepní kóje.

Dům je dobře udržovaný, naše společenství ho rozhodně nenechává chátrat a pravidelně provádí patřičné renovace. (Loni jsme např. opravili dvorek a udělali novou zadní fasádu.) Výhodou pro nájemníka může být i to, že sám jsem členem výboru společenství vlastníků.

Kousek od domu (necelých 100 m) je autobusová zastávka (autobusy č. 101, 188, 196). Parkuje se na ulici, místo se najde vždy nejdále 30 m od domu. Jednu zastávku daleko je Kaufland a Baumax, tři zastávky daleko je poliklinika Zahradní Město, škola, školka, další obchody. Přímo v ulici je lékař (ORL), sportovní centrum, restaurace, pneuservis apod.

Nedaleko je Hamerský rybník a Záběhlický zámeček.

Bližší informace o bytu zde: http://zabehlicka.kvalitne.cz/

It is a completely renovated sunny 2 bedroom apartment on the first floor of a three-storey brick house. The apartment has a hall, two mutually separate rooms, bathroom with shower, separate toilet. Equipped with a kitchen including a refrigerator, desk, sofa. Apartment and its windows are not oriented to the street, but to an orchard (horticulture), to the south. The apartment has a cellar.

The house is well maintained, our community of owners regularly carry out appropriate renovations. (Last year, for example, we repaired the backyard and made a new rear facade.) The tenant may benefit from the fact that I am a member od the owners committee.

Not far from the house (about 100 m) is a bus stop (bus No. 101, 188). You may park your car on the street, there is always a place up to 30 m around the house. There is Kaufland superstore and Baumax home improvement center one stop from the house. Three stops far are: health center, school, kindergarten, other shops. Just down the street is a doctor, sports center, restaurant, tyre service, etc. There is a pond and Záběhlický stately home nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235472
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.