Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 110 m² bez realitkyNa Míčánce, Praha - Dejvice

Na Míčánce, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Byt s prvorepublikovu dispozicí i zachovanými původními prvky se nachází v činžovní vile s krásným výhledem na celou Prahu. Je po kompletní rekonstrukci.

K dispozici je krásná udržovaná zahrada a velká garáž na dálkové ovládání. Perfektní dopravní dostupnost autem i MHD (pěší dostupnost na metro Dejvická).

V bytě jsou perfektní dubové parkety nebo dlažba, plocha bytu je 110m2 tj. celé podlaží. Nábytkem je nezařízený, nová kuchyňská linka je vybavena el. sporákem, lednicí s mrazákem, digestoř, myčka. Koupelna s vanou, WC samostatné, velká komora, spíž, dva balkony, průchozí šatna.

Very nice flat 110sqm in a villa (whole first floor) in a quiet street in a residential area with a beautiful view on Prague. It is completely reconstructed. Well-kept garden and a big garage with remote control are for use. The flat is unfurnished, new kitchenette with electric cooker, fridge, freezer, dish washer. Perfect oak parquets. Bathroom with a bath-tub, WC is seperate, big chamber, two balconies, dressing room. Perfect public transport (walking distance to the subway station Dejvická).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235536
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.