Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyPolská, Praha - Vinohrady

Polská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné18 000 Kč


 Krásný slunný byt ve třetím patře secesního činžovního domu v bezprostřední blízkosti stanice metra A - Nám. Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů. V blízkosti též obchody, restaurace a různé služby. Václavské náměstí deset minut pěšky. Byt je po celkové rekonstrukci v roce 2003 a nyní se upravuje - maluje, lakuje a čistí.Je zařízený malou kuchyňskou linkou,sporákem, pračkaou a ledničkou.V bytě je připojení na telefon, kabelovou televizi a satelit - tři družice.Jsou zde dva velké pokoje s okny na jih, prostorná kuchyň s okny na sever do vnitrobloku s mnoha stromy a udržovanou zahradou, dále pak koupelna se sprchovým koutem a bidetem, WC, hala, šatna asi 6mq a malá spižírna. Byt bude k dispozici od března. Výtah se bude v domě stavět v létě nebo nejpozději napodzim, proto navrhujeme slevu na nájemném do zahájení provozu výtahu na 15.000,- měsíčně. Nájemné je bez poplatků, které činí 390,-Kč na osobu na měsíc - za služby. Kauce při podpisu smlouvy je jeden měsíční nájem.

 A beautiful sunny apartment in the third floor of a secession apartment house very near of the metro station A - Jiřího z Poděbrad and Riegrovy sady - a nice, big park. In the vicinity there are shops, restaurants and other services too. The Wenceslaw square is about 10 minutes from there on foot. The apartment was entirely reconstructed in 2003 end now it is all repainted and cleansed. It is furnished with a small kitchen unit, kitchen-stove, fridge and washing-machine. In the apartmennt there are the service line transfer for the phone and for the cabel TV or satelite. There are two big rooms with Windows on the south, a spacious kitchen with the window on the north (with the view of a garden), a bathroom with a shower enclosure and bidet, a WC, an entrance hall, a cloak room cca. 6mq and a little food store. The apartment will bw available from March. The elevator will be constructed in summer or at least in autumn, that´s why we propose a reduction in price until the elevator will be in operation 15.000,- pro month. The rent is without the charges, that are 390,- Kč pro person/month. The guarantee during the forming of a contract is the rent of one month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2358
Dispozice2+1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha80
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.