Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 10 m² bez realitkyKarla Hynka Máchy, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský kraj

Určeno ke spolubydlení
Karla Hynka Máchy, Kuřim - Kuřim, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné2 500 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Pokoj:

Od března se v domě, který máme celý pronajatý od majitele, uvolní pokoj v prvním poschodí.

Pokoj má přibližně 10m^2, balkon, je vybaven postelí, židlí, stolkem, skříněmi a poličkami. Další nábytek dle dohody.

Nájem:

Za celý dům platíme fixní nájem plus energie dle aktuální spotřeby. Nájeme v létě je přibližně 3500,- Kč celkem, v zimě (kvůli vytápění) přibližně 4500,- Internet 7Mb 100,-Kč za účastníka. Nájem se platí vždy k 1. v měsíci, jinak žádný deposit, nebo provize se neplatí.

Dům:

v domě bydlí šest mladých pracujících, někteří jsou zaměstnanci IBM. Majitel domu s námi nebydlí. Dům má dvě obytná patra, na každém je toaleta a koupelna. Kuchyň je společná pro celý dům, je vybavena vařičem, horkovzdušnou troubou, mikrovlnkou, dvěma lednicemi s mrazáky atd.. Vedle kuchyně je jídelna pro 8 lidí. Pračku máme ve sklepě. Součástí domu je garáž, kde lze parkovat motorku, kola, příp. dělat údržbu na autě.

Okolí:

součástí domu je velká zahrada s ohništěm. Na zahradě může bydlet pes, nebo pokud není zlý k lidem nebo kočkám, tak i uvnitř domu (po domluvě s ostatními). Majitel domu nemá se psy problém. V okolí je les a klidná čtvrt, pět minut od baráku bus i vlak nádraží. Plavecký bazén, obchody, lezecká stěna, hospody atp. 10 minut pěšky.

Doprava:

Vlakem do Králova pole 10 minut, do centra 25 min.

Autem do Krpole taktéž za 10 min.

Na kole se dá do Brna buď přes Českou (minimální provoz), nebo přes Jinačovice (střední až velký provoz). Na horském kole je několik možností jak se dostat do Brna lesem (dobré pro MTB nadšence :¬)

V případě zájmu neváhejte volat, psát, případně nás navštívit a podívat se na vlastní oči :)

Room:

We have one room to rent in a family house in Kurim, street K.H.Machy.

The room is 10 square meter big, it has balcony and is furnished with bed, table, chair, some wardrobes and shelves. Some other furniture can be negotiated.

Money:

We pay 15k + energies for entire house.

As there are 6 ppl living in the house, we usually pay (per person) something around 3500,- czk in summer and 4500,- in winter (because of heating). Share for internet is 80,-/month.

The exact rent is calculated every month based on actual energy and water spendings. Landlord collects the money every first week in a month. There is no deposit or agency fee.

House:

is occupied by 6 young ppl, mostly employees of IBM. Landlord is not living with us. There is toilet and bathroom on each floor. Kitchen is just one, with two fridges with refridgerators, cooker, electric owen, microwave, and other usefull stuff. Next to the kitchen is dinning room with big table, chair and sofa (invite your friends and have a dinner, or party ;) Washing machine is in basement. We have also big garage good for bikes, motorcycle(s), etc. There are 2 cats living on a base floor.

Surroundings:

There is big garden with fireplace behind the house, perfect for bbqs in summer. Your dog (if you have one) can stay in the garden, or in the house (landlord is ok with dogs). House is surrounded by quiet neghborhood and small forest good for running, walking a dog, etc. Train and bus station are 5 min walk from the house, supermarkets, pub, swimming pool, climbing wall are 10 mins.

Transport to and from IBM:

Bus 71: 20 min to Kralovo Pole + 10 min walk to IBM

or train S3: 10 min to Kralovo Pole + 7 min bus + 5 min walk

Car: 10 minutes.

Bicycle: 30 min (quiet roads or thru forest).

In case you are interested, give me a call, ask for more information or pictures if you need, or visit us in the house. I've spent 5 great years at this place. Now, as life goes on, I have to move on as well. Hope the one who get the place will be at least as happy as I was there :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu235940
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha10
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.