Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 37 m² bez realitkyVondroušova, Praha - Řepy

Vondroušova, Praha - ŘepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 900 Kč

+ Poplatky za služby2 790 Kč


Pronajmu částečně zařízený 1+1kk, Praha 6 – Řepy

• Máte už dost pronájmů ve vybydlených bytech, kde se vše rozpadá, jádro je plesnivé, elektroinstalace životu nebezpečná a odpady ucpané?

• Nastěhovali jste se a museli jste měsíc gruntovat, aby byl byt vůbec obyvatelný a hygienicky nezávadný?

• Nechcete opět platit kauci, kterou si majitel na konci pronájmu stejně nechá pro sebe?

• Zaplatili jste provizi realitce, ale byt se ukázal jako nevyhovující a Vy jste museli platit další provizi za sehnání jiného?

• Nebo byste raději bydleli v bytě, kde vše voní novotou, majitel je solidní, každoročně Vám poctivě předloží vyúčtování a kauci na konci pronájmu řádně vrátí?

• Myslíte si, že to je, zvláště v Praze, nemožné?

• Přesvědčíme Vás o opaku! Zkuste náš byt!

Náš příběh:

Tento byt původně nebyl zakoupen k pronájmu, měl v něm bydlet člen naší rodiny, ale nastalé události to bohužel změnily. Byt jsme proto kompletně a dosti nákladně zrekonstruovali a vybavili tak, jako bychom ho chtěli užívat sami. Po takové rekonstrukci ho nechceme prodat, třeba se bude jednou v budoucnu hodit někomu z rodiny.

Do té doby bychom ho rádi pronajali, ovšem jen takovému nájemci, který se o něj bude starat jako o vlastní. Výměnou mu nabízíme naprosto solidní jednání, poctivé roční vyúčtovávání záloh, i závěrečné vyúčtování kauce, internetové připojení 10 Mb/s za symbolických 99 Kč měsíčně.

V bytě se nenalézá nic z původní výbavy, jediným původním prvkem jsou vestavěné skříně v chodbě, které však prošly celkovou repasí. Vše ostatní je nové. Byt je vybaven certifikovanými bezpečnostními dveřmi včetně nové zárubně.

Umístění bytu

Byt o výměře 37 m2 je situován v 1. NP a směřují do zcela klidné jednosměrné ulice a malého parku. Ze vstupní chodby vedou po levé straně dvoje dveře do koupelny a na WC, v čele chodby jsou umístěny prosklené dveře do prostorného obývacího pokoje se čtyřmi okny. Obývací pokoj je zakončen kuchyňským koutem odděleným polopříčkou.

Byt prošel kvalitní totální rekonstrukcí. V rámci rekonstrukce je vybaven novými luxusními plovoucími podlahami s dekorem exotického dřeva, novou koupelnou se sprchovým koutem s hlubokou vaničkou, novým odděleným WC, novou kuchyňskou linkou, novými štuky a malbami, novými certifikovanými bezpečnostními dveřmi se zvukovou izolací, internetovým připojením 10/10 Mb/s. V bytě jsou dále nové žaluzie a plastová okna s uzamykatelnými klikami (pro vyšší bezpečnost malých dětí, apod.).

Vše v bytě je nové, nepoškozené a čisté!!!

Přístup do bytu je bezbariérový (vhodné i pro seniory či rodinu s kočárkem).

Vybavení bytu

Byt je vybaven zcela novým bezpečným elektrorozvodem s revizí a novými elektrospotřebiči: Moderní automatická pračka s extrémně nízkou spotřebou vody i elektrické energie, kombinovaná chladnička s mrazákem, elektrický sporák s troubou, digestoř a WiFi router pro přístup k internetu. Další vybavení bytu tvoří mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Nové jsou i radiátory ústředního topení a svítidla. Kompletně renovovány jsou i tři vestavěné skříně v chodbě a jedna v kuchyni a vnitřní dveře. Celý byt je zařízen antialergicky. V bytě je funkční rozvod společné antény s distribucí digitálního televizního signálu všech 4 multiplexů. Pro parkování kočárku/kola je k dispozici čistá uzamykatelná (za dvěma dveřmi) kočárkárna v suterénu pod bytem (dostupná výtahem), cca 15 kroků. Ve stejném místě je i čerstvě renovovaná čistá sušárna. Bezproblémové a bezplatné parkování v blízkosti domu. Sousedé jsou bezproblémoví a tišší, dům je čistý, tichý, pravidelně uklízený a udržovaný.

V domě je v případě zájmu i kabelová TV: UPC, Neuron, Centrio.

Občanská vybavenost a okolí domu.

MHD: 300m: zast. Blatiny (Tram 9, 10, 16, 58, 59, Bus 180), 400m: Zast. Sídliště Řepy: (Bus 180, 264, 380, 602, 607), autobusem 180 lze dojet (za 9 minut) na Metro: B – Zličín, 400m: Vlakové nádraží Praha – Zličín

Základní škola: Vzdálenost 120m, bezpečná cesta mimo hlavní komunikace, stačí přejít jeden přehledný přechod

Školka: Vzdálenost 180m, bezpečná cesta mimo hlavní komunikace, stačí přejít jeden přehledný přechod

Obchody: Albert1 200m, Albert2 + pošta + obchodní centrum: 600m, Billa: 700m, Penny: 1000m

Dětská hřiště: v těsné blízkosti domu - tři nová hřiště pro děti s prolézačkami, multifunkční hřiště pro fotbal a basketbal, (hluk neruší, jsou na druhé straně domu), oplocené dětské centrum se zahradou a pískovištěm 250m. Za domem je malý park mimo silniční komunikace bezpečný pro jízdy dětí na kole apod. za parkem je velkokapacitní bezplatné parkoviště s bezproblémovým parkováním (vzdálenost 100m).

Dům je spravován aktivním SVJ, vše je udržováno ve funkčním stavu, v létě 2013 proběhla výměna vstupních dveří a zabezpečení přístupu do domu čipovým systémem. Jedná se o klidnou bezpečnou lokalitu (nesrovnatelnou s obřími pražskými sídlišti) s výbornou dopravní obslužností. Ve vchodu je pouze 24 bytových jednotek. Vchody domu jsou oddělené (neprůchozí). Byt je v zimním období teplý, neboť se pod ním nachází sklepní prostory s rozvody topení. Dům je nezateplen, ale z novějších typů panelů s vnitřní izolační vložkou.

Kompletní konečná cena pro pronájem 1 osobou: 8789 Kč/měsíčně se skládá z položek:

Nájemné 5900,- + internet 10 Mb/s 99Kč + poplatky 2790 Kč (ročně poctivě vyúčtované)

+ elektřina zálohy dle potřeb nájemce.

V případě pronájmu dvěma osobami se nájemné zvyšuje o 400 Kč, případně + zálohy dle vzájemné dohody.

Nájemní smlouva se uzavírá na dobu určitou, na 12 měsíců s možností prodloužení. Preferujeme dlouhodobý pronájem.

Vratná kauce ve výši 2 čistých nájmů (tj. 11800). Při úhradě nájemného jednorázově v hotovosti předem na rok při podpisu nájemní smlouvy je nájemné za 12. (dvanáctý) měsíc v symbolické výši 1Kč. Neplatíte žádnou nevratnou provizi realitní kanceláři, byt pronajímá přímý majitel.

Pronájem pouze solidnímu, nehlučnému nájemci, výhradně nekuřákovi, který bude o byt náležitě pečovat, nejlépe mladé rodině/páru, bez domácích mazlíčků (s ohledem na nově položené podlahy v hodnotě 35.000,-). Vhodné je ale i pro starší osoby díky bezbariérovému přístupu (zadním vchodem do domu), občanské vybavenosti a rovinatému terénu v okolí. Cizinci prosím pouze po dohodě.

Podmínka uzavření nájemní smlouvy (po špatných zkušenostech s neseriózním nájemníkem): Doložení příjmů nájemce za poslední rok, předložení výpisu z trestního rejstříku, předložení pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou nájemcem.

Potřebujete se na něco zeptat? Chcete si byt nejprve prohlédnout?

Nepřihazujte prosím a kontaktujte mne telefonicky večer od 18 do 21 hodin nebo kdykoliv mailem, odpovím vám obratem.

Tomáš.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236300
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha37
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.