Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 144 m² bez realitkyNa Hřebenkách , Praha - Smíchov

Na Hřebenkách , Praha - SmíchovVybaveno
Cena16 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 72 909 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Reprezentativní a vzdušný mezonetový apartmán 144 m2 (126,3 m2 +16,7 m2) se nachází v 4 a 5 patře moderního projektu "XY" v žádané lokalitě Prahy 5 - Smíchova. Byt je zařízený nadstandartním nábytkem a nabízí prostorný obývací pokoj s plně vybaveným moderním kuchyňským koutem, 2 ložnice, 2 koupelny a extra toaletu.

Předností bytu je velkolepá terasa s jedným z nejlepších výhledu na panorama Prahy v projektu. K bytu náleží 2 garážové parkovací stání a sklep.

Dostatek úložných prostor po celé chodbě v klidové zóně a v zadní části kuchyňského pultu v podobě plošných vestavěných skříní. Vybavení zahrnuje dubové podlahy v obytných místnostech, v koupelnách a kuchyni přírodní kámen s podlahovým vytápěním, dřevěná eurookna s el. žaluziemi, veškeré spotřebiče zn. Miele, vestavěné skříně a dvířka kuchyňských skříněk zn. SieMatic, chromové a nerez doplňky.

Rezidenti, kdo milují sport, také mohou využívat saunu, bazén, fitness a squashový kurt. Celý objekt je střežen 24-hodinovou ostrahou. Luxusní bydlení pro náročné klienty s výbornou dostupností do centra a do mezinárodních škol. K bytu patří 2 parkovací stání.

Vybavení: internet, klimatizace, lednička, mikrovlnná trouba, mrazák, myčka nádobí, pračka, satelit, sporák, sušička, rouba, vestavěné skříně, výtah.

Address: Smíchov, Prague 5

Area: 140 m²

Type: 2 Bedrooms

Unfurnished

Terrace: 15 m²

Floor: 4th floor with elevator

Safety door, alarm, cameras

Parquet

New award-wining building

Fitness, swimming-pool, sauna and squash

Security service 24/7 (guard)

two parking space in the building garage

ID number: 609

Price: 18.130.000 CZK (€725.200)

Description

Modern high standard apartment oriented South, situated in preserved and green area with view on a protected forest, at just 10 minutes from the Novy Smíchov Anděl and 7 minutes from the French school.

This apartment is situated in a new protected Residence offering many services and advantages as a concierge 24/7, security cameras, garden, children playground, swimming-pool, sauna, squash and fitness center.

This luxury flat offers an amazing view on green surroundings and has a nice terrace.

The apartment consists of a large double living-room with a dining corner, a fully equipped open kitchen, 2 bedrooms, a bathroom with bath, a lot of space for storage, a walk-in dressing, additional guests toilets and two laundry rooms.

The apartment is new, it has been constructed few years ago with high quality materials, parquet floors, grey marble in the kitchen, italian tiles in bathrooms and teck floor on the terrace.

The flat has two parking spaces in the underground guarded garage.

Transports include several buses at 2 minutes walk (149,191,217) and several tramways at 7 minutes walk (4,7,9,10, 58,59). Anděl metro station is 3 tram stops from the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu236976
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha144
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.