Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkynám. Republiky, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

nám. Republiky, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj
Cena1 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 877 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


DV 2+kk/ L , 50 m2, slunný a světlý, 7.N.P., NERATOVICE, Nám. Republiky, nabídk. cena 1.150.000 Kč. Splacená anuita. Obývací pokoj s kuch. koutem, kombi sporák – el. a plyn, pokoj, koupelna, WC, lodžie 6,5 m2, chodba s vest.skříněmi. Dálkové centrální topení- poměr.měřidla, možnost připojení kabel. TV, internet, telefon.

Byt v původním stavu, čistý a udržovaný. Bytové jádro původní, částečně polepené keramickými obklady. V koupelně je sprcha a umyvadlo a místo na pračku. Podlahové krytiny PVC, na lodžii je nová dlažba. Lodžie je po celkové rekonstrukci. Orientace bytu na JZ s krásným výhledem do klidné zástavby se zelení.

Nová plastová okna, nové stoupačky. K bytu patří komora o velikosti 3 m2 umístěná u bytu a uzamykatelná sklepní koje o velikost 4 m2 v podzemním podlaží. Na přízemí domu je společná kolárna. Dům je výborně udržovaný. Má zateplenou fasádu, opláštění střechy, lodžie byly zrekonstruovány, jsou osazena nová plastová okna, v inst. jádru jsou nové stoupačky. Na přízemí jsou nové vchodové dveře, v domě je nový výtah splňující normy EU. Měsíční poplatky včetně fondu oprav a záloh na teplo a teplou vodu činí 2050,-Kč/měsíčně + zálohy na elektřinu a plyn. Parkování u domu. Kolem domu jsou parkové plochy a dětské hřiště. Dům stojí v centru města, v místě je veškerá občanská vybavenost – obchody, supermarkety, školky, školy, pošta, lékaři, nemocnice, úřady, služby, kulturní dům, kino, sportoviště, včetně plaveckého bazénu a ledové plochy. Dostupnost do Prahy je výborná. Autobusová zastávka je od domu vzdálena 5 minut pěšky a autobusy jezdí ve špičce každých 10 minut do Prahy Holešovic. Zastávka vlaku u domu, vlakové nádraží je od domu cca 10 minut pěšky. Vlaky jezdí také do Prahy Hlavního nádraží.

Bezpečný prodej a koupě s využitím advokátní úschovy. Bez realitky.

Byt je volný ihned po prodeji.

Building Association ownership, 2+kt/ balc., 7 th floor, 50 sq.m., sunny and lightfull flat, Neratovice, Nám. Republiky, p. for sale 44.750 Euro,

Living room with kitchenette, kitchen unit with kombi electr. and gass stove, bathroom with shower and wash bowl, W.C. toilet, shaltered balcony 6,5 sq.m, corridor with many wardrobes, central heating, kabel TV, internet, phone connection is availabĺe. Balcony was general renovated, new plastic windows, new water, sewerage and gass fitings of the flat and building. Flat and building is kept in a good repair and clean. The primary walls are partially ceramics tiled in bathroom and kitchenette. Space enough in bathroom for wash machine. Flat floor is PVC coated, balcony floor is tiled.

Dwelling unit is SW orientated, with very nice wiew of calm, green part of the town.

Flat annex is storage closet 3 sq.m., quite by flat and private cellar of 4 sq. m.Common bike storage on first floor. New main door entrance on the first floor. New Eurostandard lift.Low fee per month 2.050 CZK / 80 Euro/ including heating and warm water advancement, excluding electricity and gass advancement.

Parking place just by the building. The dwelling building is located in the centre of town, there are full facilities : schools, shops, supermarkets, post office, health service incl. hospital, authority office, culture centre with cinema, sport facilities incl. swim. pool and scating rink.

Very easy to get to Prag by bus 20 minutes only. During rusch hours each 10 minutes goes bus for Prag. Bus stop is only 5 minutes walk, train stop is by building and railway station 10 minutes walk. Train is gonig to the centre of Prag, Main Prag Railway Station.

Flat will be available up on the sale.

Secure sale due to attorney service.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu24664
Dispozice2+kk
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha50
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.