Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyV Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

V Újezdech, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu krásný, kompletně, moderně zařízený byt 1+kk s balkónem v novostavbě s výtahem o výměře 34m2 ve vyhledávané lokalitě Brno – Medlánky na ulici V Újezdech. Byt je vybavený moderním, novým nábytkem vyrobeným na míru, vestavená skříň s úložným prostorem, s velkou digitální televizí, CD přehrávačem, nahrávacím zařízením. Nová kuchyňská linka s barovým pultem včetně velké lednice s mrazákem, sklokeramická deska a odsavač, multifunkční trouba, kávovar. V obývací části je k dispozici rozkládací sedací souprava, která slouží i na spaní, a konferenční stolek. V koupelně sprchový kout, keramické umyvadlo s vestavěnou skříňkou, topný žebřík a kolem automatické pračky vestavěné skříně. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi s velkým zrcadlem. Balkon 4m2 s plastovým nábytkem. Součástí bytu je sklep. Parkoviště je přímo před domem, bezproblémové parkování celý den.

Autobusová zastávka do 200m, tramvajová zastávka do 500m. V nejbližším okolí domu se nachází rybník, sportovní centrum pilates, kadeřnictví, kavárna, restaurace, autoservis. Ve vzdálenosti do 1km nákupní centrum Billa. Ideální pro 1 osobu, nekuřák, bez zvířat. Vratná kauce ve výši 2 nájmů. Internet, TV s možností nahrávání v ceně.

Volný od srpna 2018, pouze vážní dlouhodobí zájemci. Prohlídky možné po domluvě, po 16hod.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu252954
Dispozice1+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.