Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 42 m² bez realitkyHaštalská, Praha - Staré Město

Haštalská, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Jedná se o nově zrekonstruovaný prostor v klidném domě na Starém Městě s okny do Haštalské ulice. Lze užít též jako kancelář. Hlavní místnost sestává z původně dvou rozdělených místností. Tuto hlavní místnost lze opět rozdělit na dvě oddělené místnosti. Vedle hlavní místnosti je součástí pronajímaného bytu i kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Byt je vybaven trezorem, v kuchyni je myčka nádobí, lednička ad. Dům, ve kterém se byt nachází, je rodištěm Maxe Broda.

It is a newly refurbished space in a quiet house in the Old Town with windows facing Hastalska street. It can also be used as an office. The main room consisted of two rooms with the separation wall now removed. However, it is possible to separate the rooms again. In addition to the main space the flat has its own kitchen, bathroom and a toilet. The flat is equipped with a safe, fridge, dishwasher etc. The house is a Max Brod birthplace.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25869
Dispozice1+1
Podlaží1
Plocha42
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.