Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 90 m² bez realitkySumavska, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Sumavska, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


3 Velke nepruchozi pokoje,vhodne pro studenty/pracujici/rodinu.

Nejsem realitka.

Nabizim k pronajmu prostorny zarizeny 3 pokojovy byt v blizkosti pravnicke fakulty, 1 minutu od zastavky tramvaje, 5 minut tramvaji od Ceske. V byte jsou 2 dvoupokoje se samostatnym vchodem, velky obyvak se sedackou a tv, plne vybavena kuchyne, vcetne jidelniho stolu, lednicky, pracky, mikrovlnky atd. Nova koupelna s rohovou vanou, zvlast WC. Ulozny prostor a zvlast mistnost v prizemi na kola, kocarek. Byt je vhodny pro mladou rodinu, par nebo pracujici, studenty. Byt je volny IHNED.

A large 3 bedroom flat, close to centre of town Brno, close to Law Univerzity. Opposite to bus and tram stop. Property has 3 large double bedrooms with a seperate door to each bedroom, all including furniture and tv, fully equipped kitchen with microwave, WM, dining table. New bathroom with corner bath, seperate toilet. Plenty of storage room, extra storage room in the basement for bycicles, pram. Flat is suitable for young family, couples or working professionals, students.No pets or smokers. Available NOW.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu25923
Dispozice3+1
Podlaží1
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.