Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - Troja
Měsíční nájemné9 900 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč


Jedná se o byt 2+kk v novostavbě, v domě je recepce s 24hodinovou službou. Podlahová krytina - plovoucí podlaha, koupelna, toaleta, balkon - dlažba. V bytě je komora s prostornými vestavěnými skříněmi. Kuchyňská linka má vestavěný sporák, lednici, mikrovlnku, koupelna je vybavena pračkou. K bytu lze pronajmout i sklep s úložnými policemi. Poplaky zahrnují i zálohy na média a pojištění. Je vhodný pro pár s dítětem, krásné okolí - ZOO, botanická zahrada, školka, škola, nákupní centrum. MHD - 3 minuty autobus, 8 minut metro.

K dispozici od 01.10.2015, po dohodě se současným nájemníkem lze i dříve.

It is a flat 2 + kk, the house has a reception with 24-hour service. Flooring - laminate flooring, bathroom, toilet, balcony - tiles. The apartment has a spacious pantry with built-in wardrobes. Kitchen has built-in stove, refrigerator, microwave, bathroom is equipped with a washing machine. The apartment can be rented basement with storage shelves. Cry include advances in media and insurance. It is suitable for a couple with a child, beautiful surroundings - the zoo, botanical garden, kindergarten, school, shopping center. Public transport - 3 minutes by bus, 8 minutes by subway. Available from October 1, 2015, in agreement with the current tenant can even sooner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu26299
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha47
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.