Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyVelvarská, Praha - Dejvice

Velvarská, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné14 000 Kč


 Velmi pěkný, zrekonstruovaný, v prvorepublikovém domě, na podlahách parkety,dlažby, světlý byt celý na jih do zahrady se zelení, výhodná poloha blízko Hradu, Centra-5 minut na Metro Dejvická.Parkování před domem bez problémů.Byt je zařízen nábytkem i spotřebiči.Lze připojit kabel-UPC pro Int.i TV.Velmi klidné.Balkon. Vhodný pro 1 osobu nebo pár. Prohlídka možná kdykoliv, byt je již volný.

 very nice, renovated flat in house built in 1938.On the floor there are wood parkets and keramics.The flar is light, all rooms turned to the southside to garden with green trees. The situation of the housr is very suitable near to the Prague Castle and the Center of the City-5 minutes from station of Metro Dejvická.The parking in the front of the house is good possible.The flat is furnished, also TV, washer,fridge.Possible kable TV and internet-UPC provider. Balkony.Right for 1 person or couple.Flat is free,see it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu2702
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha60
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.