Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 5953 m² bez realitkyKersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj

Kersko, Hradištko - Hradištko u Sadské, Středočeský kraj
Cena4 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 357 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji pozemek v Kersku (obec Hradištko). Krásný pozemek se vzrostlým dubovým lesem se nachází v rekreační oblasti Kersko. Nyní je veden jako lesní pozemek, ovšem z lesního fondu lze vyjmout až 1/2 plochy pozemku. Dle platného územního plánu je pozemek určen k výstavbě rekreační chaty. Podmínky pro výstavbu chaty jsou dle územního plánu totožné s omezeními pro výstavbu RD. Maximální plocha k zastavění je 416 m2. Plocha pozemku (necelých 6 tis. m2) umožňuje jeho rozdělení na dvě samostatné parcely určené k výstavbě. V obci je schválen záměr výstavby obecního vodovodu a kanalizace s možností napojení pozemku. Na pozemku je zatím možno vybudovat studnu. Známá restaurace Hájenka je vzdálena cca 900 m. Dálnice D11 z Prahy na Hradec Králové 5,5 km; pražský okruh (nájezd z D11) 25 km - 20 minut.

We offer a beautiful forest land lying in famous area of Kersko known from work of czech writer Bohumil Hrabal. According to master plan is possible to built a holiday cottage 416 sqm (the conditions are the same as for detached house). The land can be devided into two separate parcels intended for construction. Famous restaurant lodge is located about 900 m far. D11 motorway from Prague to Hradec Králové 5.5 km; Prague 25 km - 20 minutes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu272925
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 5 953
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.