Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 74 m² bez realitkyTomáše ze Štítného, Chomutov - Chomutov I, Ústecký kraj

Tomáše ze Štítného, Chomutov - Chomutov I, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu pěkný byt 3+1 s balkonem 3.patro ze 3, v super lokalitě u Kamencového jezera vedle minigolfu v Chomutově. Byt má nová plastová okna, je kompletně bez nábytku kromě kuchyňské linky a vedlejšího odkládacího pultu. Kromě samotných místností je k dispozici ještě vnitřní úklidová komora a druhá vnější na chodbě patra. Celý dům je výborně zateplen a má novou střechu. V domě se nachází pouze 16 bytů se serioznimi sousedy. Jako bonus je k dispozici garáž (cca 50m daleko), na kterou je vidět z balkonu. Cena 9.000 Kč plus energie dle spotřeby (odhadem 1000,- měsíčně). Cena je k jednání v závislosti na délce pronájmu a serioznosti klienta (bonita). Preferuji dlouhodobý pronájem, možný je i následný odprodej.

Flat (3 living rooms, kitchen, bathroom and corridor) with balcony for the rent on 3rd floor in extremely good, nice and quiet part of town Chomutov, north of Czech Republic. Flat has 1 year old plastic windows, is clean without furniture. As a bonus you have garage for 1 car which is situated 50m from the house and it is visible from its balcony. Price per month is 9.000 CZK (360 EUR) plus electricity approx. 1000 CZK (40 EUR) according to your consumption.

I prefer long term contract.

Please do not hesitate to contact me in English either by email or phone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27414
Dispozice3+1
Podlaží3
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.