Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 160 m² bez realitkyLedce, Ledce - Ledce u Mladé Boleslavi, Středočeský kraj

Ledce, Ledce - Ledce u Mladé Boleslavi, Středočeský kraj
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 029 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům 5+1 v obci Ledce, vhodný k celoročnímu bydlení i jako rekreační objekt. Obec, ležící na hranici okresů Mladá Boleslav a Jičín, je solidně občansky vybavena, obklopena lesy, krajina ideální pro cyklisty. Dobré dopravní spojení do Mladé Boleslavi (cca 10 spojů denně) vzdálené 18 km. Český ráj vzdálený pod 20 km, zámek s pivovarem Dětenice je vzdálený 8 km.

V přízemí dva pokoje, kuchyň se spíží, koupelna s WC, v mezipatře balkón a 1 pokoj, v patře další dva pokoje a druhá koupelna s WC. Zastavěná plocha včetně nádvoří činí 150 m2, užitná plocha 160 m2. Dům je částečně podsklepen, napojen na obecní vodovod a odpady vody. Vytápění elektřinou, popřípadě lokálně. Dům pochází původně z roku 1911 a prošel několika přestavbami, poslední v roce 2004 (nová střecha, dvoupokojová půdní vestavba včetně druhé koupelny s WC). Zahrada s ovocnými stromy o velikosti 568 m2. Celková plocha pozemku činí 718m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27526
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha160
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.