Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 64 m² bez realitkySuchý vršek, Praha - Stodůlky

Suchý vršek, Praha - Stodůlky
Cena2 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 299 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodávám byt v Praze 5. 2+kk+komora, 64 m2, v osobním vlastnictví. Cihlový dům, kolaudace 1996, stav budovy velmi dobrý. Situován na okraji přírodní rezervace Prokopské a Dalejské údolí (5 minut pěšky, aniž by se musela přecházet silnice – výhodné pro rodiny s dětmi a cyklisty). Metro B 300 m, na stanici Národní třída 12 (!) minut . Byt je v 1. poschodí (2. nadzemní podlaží, protože dům je postaven na svahu). Nad celým bytem je ještě vlastní půda, přístupná pouze z bytu, vhodná k dalšímu využití (úložný prostor). Z chodby domu v patře vede vchod na zastřešenou terasu, kterou je možno využít i na sušení prádla. Struktura a členění bytu poskytují velké pohodlí při bydlení (viz plánek). V bytě je přípojka kabelové televize, internetu a telefonu. Pokoj s kk 27m2, ložnice 20 m2. V koupelně je rohová sedací vana, přípojka na pračku, přímotop. WC zvlášť s vlastním malým umyvadlem. Měsíční poplatky cca. 2 000 Kč. K dispozici je málo používaná kuchyňská linka (firma Sykora) s nerez dřezem, elektrickým sporákem a digestoří, jinak je byt nezařízený a ihned k nastěhování. Je orientován na východ, tj. výhled do zeleně a do krajiny (Prokopské údolí, Barrandov, Modřany). Ráno příjemný přímý svit vycházejícího slunce, pozdě odpoledne až v podvečer dobré nepřímé osvětlení - světlo odražené od blízkého protějšího domu, tj. v bytě je přes den v létě příjemná teplota. Dobře dostupné parkování zdarma u objektu (jak před domem, tak ve směru svahu) nebo na placeném parkovišti cca. 200 m od domu. V dosahu max. 10 minut chůze je veškerá občanská vybavenost – jesle, školka, několik dětských hřišť, škola, gymnázium, poliklinika, oční klinika, banka, spořitelna, pošta, radnice, 2 fitness centra, restaurace, centrální park s velkým sportovním vyžitím (rybníky, in-line dráha, minigolf, cyklostezky, víceúčelová hřiště), obchody, supermarkety i hypermarkety (Albert, Kaufland, Lidl, Billa, Makro...), Nákupní Galerie Butovice.

V domě je pouze 11 bytů a fungující Společenství vlastníků.

Ideální bydlení pro každého, kdo má rád klid a přírodu a přitom chce být během 15 minut v centru Prahy, ale i pro toho, kdo do centra nemůže nebo nechce – všechny služby a potřeby najde zde, aniž by bylo nutné sednout do auta nebo metra.

Jsem přímý a jediný majitel a na bytě neváznou žádná omezení či věcná břemena. Prosím, aby mě nekontaktovaly realitní kanceláře. Volné ihned k nastěhování.

Telefonický kontakt: +420 723 435 033

E-mailový kontakt: zjanku@chello.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu27938
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha64
Podlaží1
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.