Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 61 m² bez realitkyLipová, Lipová - Lipová u Šluknova, Ústecký kraj

Lipová, Lipová - Lipová u Šluknova, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 007 Kč

+ Poplatky za služby1 493 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu nový byt 2+1 (3+kk) v 1. podlaží o rozloze 61 m2 za 6007,- Kč + poplatky 1493,- Kč (vypočteno pro 2 osoby v bytě). Orientace oken - jih a západ.

Nájem zahrnuje internetové připojení, poplatky zahrnují vytápění, čištění komínu, pronájem kontejneru, vodné a stočné, elektřinu ve společných prostorách v domě. Nájemník na sebe přepisuje elektrické hodiny (cca 700 Kč/měsíc), dále platí samostatně poplatek za svoz komunálního odpadu (540 Kč/obyvatele/rok).

Popis obce:

Byt se nachází v bytovém domě se čtyřmi byty, který stojí u kostela v centru obce Lipová u Šluknova, kde se nachází prakticky veškerá občanská vybavenost (mateřská škola, škola, knihovna, obchod, restaurace...). V obci nebydlí žádní nepřizpůsobiví obyvatelé.

Popis bytu:

Byt je nově opravený. Vybaven je radiátory napojenými na automatický kotel na tuhá paliva (umístěný ve sklepě), plovoucí podlahou v pokojich, dlažbou v předsíni, v koupelně a v hlavní místnosti s kuchyní, která je vybavena odtahovou digestoří. V pokojích je přípojka televize a internetu.

K nastěhování od 1. června 2019.

Vratná jistota (kauce) činí 20 tisíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu280823
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha61
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.