Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 55 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím k pronájmu byt v klidné ulici v srdci Holešovic. V dosahu je veškerá občanská vybavenost, parky (Stromovka, Letná), hospůdky a Holešovická tržnice.

Tramvajová zastávka Maniny se nachází ve vzdálenosti 150 metrů. V blízkém dosahu jsou stanice metra C (Vltavská, Nádraží Holešovice) a stanice metra B (Palmovka). Spojení do centra trvá pouze 15 minut.

Částečně zrekonstruovaný byt ve třetím patře se nachází v klidném činžovním domě s výtahem. Dispozice 3+kk: dva neprůchozí pokoje, jeden průchozí pokoj a menší kuchyňský kout v chodbě. Koupelna se sprchovým koutem je spojená s WC. Celková plocha je 55m2 pokrytá parketami, linem a dlažbou. K dispozici je i sklep.

V nedávno vymalovém bytě jsou nová plastová okna a nové interiérové dveře. Předsíň je vybavena vestavěnou skříní. V kuchyni je nová kuchyňská linka s digestoří a dále je k dispozici plynový sporák, lednice a stolek s barovými židlemi. V koupelně se nachází pračka. V pokojích je k dispozici základní nábytek převážně z IKEA.

Vhodný pro 1-3 osoby, dlouhodobý pronájem min. na 1 rok, k nastěhování ihned.

Nájem 14 500,- i s poplatky.

Apartment for rent in a quiet street in the heart of Holešovice. Within reach of all amenities, parks (Stromovka, Letná), pubs and Holešovice market.

Maniny tram stop is located 150 meters away. Within the reach of the Metro C (Vltavská, Nádraží Holešovice) and Metro B (Palmovka). Connection to the center takes only 15 minutes.

Partially renovated apartment on the third floor is located in a quiet building with an elevator. Disposition 3 + kk: two separate rooms, one walk-through room and small kitchenette in the hallway. Bathroom with shower is associated with WC. The total area is 55 square meters. There is also a cellar available.

There are new windows and new interior doors. Hallway has a built-in wardrobe. The kitchen has new kitchen cabinets with hood and features a gas stove, fridge and a table with bar stools. The bathroom has a washing machine. The rooms are provided with some basic furniture mostly from IKEA.

Suitable for 1-3 people, long-term lease min. 1 year, immediately.

Rent 14,500 - even with fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu28919
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.