Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 180 m² bez realitkyHorní Bojanovice, Horní Bojanovice - Horní Bojanovice, Jihomoravský kraj

Horní Bojanovice, Horní Bojanovice - Horní Bojanovice, Jihomoravský kraj
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jedná se o vnitřní řadový dům, nepodsklepený, který má jedno nadzemní podlaží. Půdorysný tvar domu je do písmene L. Nad hlavní uliční částí má dům sedlovou střechu, nad dvorní přístavbou je v části střecha pultová, která přechází v sedlovou střechu. Uliční strana domu s hlavním vstupem a vjezdem do průjezdu je vzdálena cca 4 m od příjezdové komunikace a je orientována na západní stranu. Před domem je malá neoplocená předzahrádka na vlastním pozemku.

Dům je dispozičně řešen jako dvougenerační.

Uliční část 5+1 se skládá z 5 pokojů o výměře 3x 16m2, 13m2 a 8m2, kuchyně 12m2, chodby 6m2, haly 13m2, verandy 8m2, kotelny a sociálního zařízení. Celková plocha 147m2.

Dvorní část se skládá z pokoje 18m2, kuchyně 15,5m2, chodby a koupelny s WC.

V roce 2004 až 2005 byla provedena rekonstrukce a modernizace domu (nové vytápění, rozvody instalací, koupelna, okna, podlahy). Celková plocha 40,5m2.

K domu patří zahrada o výměře cca 1 150m2. Zahrada je mírně svažitá s orientací k západu, s možností napojení na veřejné inženýrské sítě: vodu, el.en, plyn. Jsou na ní ovocné a okrasné stromy a keře.

Na pozemku je postaven vinný sklípek. Jedná se o zděný přízemní objekt s pultovou střechou. Objekt byl využíván pro zpracování vinné révy a jako vstup do zemního sklepa.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29027
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.