Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyItalska, Praha - Vinohrady

Italska, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné42 500 Kč

+ Poplatky za služby6 400 Kč


Pronájem luxusního mezonetového bytu ve známem projektu Riegrovy sady. Novostavba se nachází v klidné ulici na Vinohradech s pěší dostupnosti do centra města. Apartmán má celkovou rozlohu 110,32 m2, skládá se ze 3 ložnic a obývacího pokoje 38 m2 s přípravou pro kuchyňskou linku, 2xWc. Z rozlehlé terasy 13 m2, která se prostírá podél celého obývacího pokoje, je panoramatický výhled na Muzeum, Petříny a Hradčany. Všechny materiály a vybavení bytu je v nejvyšší kvalitě. Dřevěné podlahy v pokojích, v koupelnách, WC a na chodbě keramická dlažba, na terase a balkóně dlažba na, na terase dřevěné paluby z tropického dřeva. V koupelnách dlažba a mozaika. Možnost garážového stání

Luxurious maisonette apartment in a famous residential complex Riegrovy Sady for rent. The building is situated on a quite street in district Vinohrady, very close to city centre. The apartment has a living area of 110.32 m2, consists of 3 bedrooms and living room 38 m2 with the room for the kitchenette, 2xWC From the large terrace 13 m2, which is extending along the entire living room, is a panoramic view on Museum, Petrin and Hradcany. All materials and equipment of the apartment is of the highest quality. Wooden floors in bedrooms, bathrooms, toilets and ceramic tiles in the hall, concrete pavement on terrace and balcony, the wooden deck on terrace is of tropical wood. The bathroom is tiled with mosaic. Parking place is available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu29111
Dispozice4+kk
Podlaží4
Plocha110
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.