Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyZa Nádražím , Český Krumlov - Český Krumlov, Jihočeský kraj

Za Nádražím , Český Krumlov - Český Krumlov, Jihočeský kraj
Cena1 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 725 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o velikosti 2+1 v OV v lokalitě Za Nádražím, Český Krumlov. Byt se nachází v 1. patře panelového zatepleného domu s novým výtahem v krajní části sídliště. Byt je členěn na předsíň s komorou, zděné jádro (toaletu, koupelnu s vanou) kuchyni s jídelním koutem a dva prostorné pokoje. Okna jsou plastová, jako podlahová krytina je použito lino, dlažba a koberec. Výměra bytu činí 67 m2 a náleží k němu i sklep. Byt je ve výborném stavu a leží v atraktivní klidné lokalitě s dobrou občanskou vybaveností ( škola, školka, obchod, MHD, vlakové nádraží)! K dipozici ihned.

Offer to sale flat about sizes 2+1 in personal proprietorship in locality behind station, Czech Krumlov. Flat finds in 1. storey sectional heat cladding house with new abstract in outer parts development. Flat is articulate on hall with chamber, brick kernel (toilet, bathroom with blow) cuisine with dining - recess plus two spacious room. Window are plastic, like ground - cloth is used lino, paving plus carpet. Area flat does 67 m2 plus pertains to him and cellar. Flat is in soundness plus lay in attractive undisturbed locality with good civil facilities ( school, nursery, business, Bus, train station)! Free immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu31123
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
Podlaží1
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.