Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 88 m² bez realitkyOkružní 81, Ústí nad Orlicí - Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj

Okružní 81, Ústí nad Orlicí - Ústí nad Orlicí, Pardubický kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 950 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme pronájem ve velmi pěkném a prostorném bytě 4+1 s balkonem a příslušenstvím v panelovém domě s výtahem v klidné části města Ústí nad Orlicí na ulici Okružní, č.p. 81 („Hečmanda“). Byt se nachází ve 2NP a skládá se ze čtyř místností, kuchyně, koupelny, samostatné toalety a komory. Součástí příslušenství je sklepní kóje.

V místnosti sloužící jako ložnice je vestavěná skříň téměř přes celou plochu stěny. Ve zbývajícím prostoru téže stěny menší skříň s odkládacím prostorem (přebalovacím pultem). V koupelně vana s umyvadlovou skříňkou (na dvířkách se zrcadlem). Byt se jinak nabízí bez vybavení nábytkem. Kuchyň je dělána na míru pro maximální využití prostoru. Součástí kuchyně je elektrický sporák se sklokeramickou varnou deskou a myčka. Vytápění řešeno pomocí radiátorů s dálkovým teplovodem z centrální kotelny, podobně jako teplá voda. Nové koberce, plastová okna. Připravená přípojka pro kabelovou televizi a internet.

Byt je vhodný pro rodinu s 2 - 4 dětmi. Poblíž domu je dětské hřiště. Do 5-10 minut docházkové vzdálenosti od bytu je veškerá občanská vybavenost, např. ZŠ Komenského, městská knihovna, divadlo, centrum města (Mírové náměstí), obchody, autobusové zastávky, vlakové nádraží. Možnost parkování na parkovišti přímo u domu.

Měsíční nájemné je 10 000,- Kč. Samostatná záloha na studenou vodu, teplo, teplou užitkovou vodu, elektřinu a ostatní služby (poplatek za výtah a spol.) je požadována v celkové výši 3 950,- Kč

Předchozí uvedené částky platí pro smlouvu uzavřenou s konečným nájemníkem. Smlouva s firmou se bude řídit individuálními podmínkami a cenou!

K nastěhování od 1.9.2018. Je požadována jistina ve výši tří měsíčních nájmů, tj. 30 000 Kč (lze splatit dvěma splátkami), minimálně první část splatná k podpisu nájemní smlouvy, celá jistina bude úročena 1% p.a. a vratná do měsíce po řádném ukončení nájmu dle podmínek ve smlouvě. Byt je v osobním vlastnictví a řádná nájemní smlouva bude uzavřena přímo mezi majitelkou a nájemníkem.

Vážné zájemce žádáme o vyplnění dotazníku. Řádně vyplněný dotazník je podmínkou domluvy prohlídky bytu!

Odkaz k dotazníku:

https://www.survio.com/survey/d/F7Q4D5U2L2K3B1I2N

---

UPOZORNĚNÍ PRO REALITNÍ KANCELÁŘE:

Prosím, nekontaktujte nás s návrhem spolupráce. Máte-li již zájemce o prohlídku, sdělte nám jeho jméno dříve, než dojde k vyplnění dotazníku. V takovém případě garantujeme informaci o uzavření / neuzavření nájemní smlouvy.

S vašim klientem si dopředu vyřešte ​domluvu na platbě provize za zprostředkování tipu na nájemní bydlení v případě, že s takovým zájemcem bude uzavřena nájemní smlouva mezi ním a majitelkou bytu.

Děkujeme za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu313907
Dispozice4+1
Dostupné od1. 9. 2018
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha88
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.