Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 308 m² bez realitkyTobolka, Měňany - Tobolka, Středočeský kraj

Tobolka, Měňany - Tobolka, Středočeský kraj
Cena4 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 964 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Citlivě rekonstruovaný statek (před dokončenou rekonstrukcí) s uzavřeným dvorem v malé vesnici Tobolka (číslo 8) cca 5,5 km od nájezdu na D5 (exit 18) v Berouně. Vesnice je na rovině, na náhorní plošině obklopené vršky, zčásti porostlými lesem, nejvyšší je Tobolský vrch. Plošina pokračuje směrem ke Kornu, dále směrem ke Karlštejnu a Litni. Je to nejpohodlnější přístupová trasa na Golf Karlštejn. Dům je na křižovatce Měňany x Korno. Doprava je zde mírná. Hromadná doprava autobusem asi 5x denně z a do Berouna (vlakového nádraží). Občanská vybavenost 0, obchody, pošta v Berouně, Litni, obecní úřad v Měňanech. Vzdálenost na konečnou stanici metra ve Zličíně asi 25 km.

Pozemek 1596 m2, zahrada 852 m2, dům a dvůr 744 m2. ÚT, 380/220 V, septik s navazující kořenovou čističkou a jímkou na přečištěnou vodu, pevná tel. linka. Suchý dům je přízemní, po rekonstrukci – nové střechy na všech objektech, nová dřevěná okna a dveře, podlahy keramické, případně koberec. Obývaná část (89 m2) má k dispozici 3+1 s koupelnou, WC, šatnou a spíží. K této části přiléhají další tři místnosti se samostatným vchodem ze dvora a průchodem z obývané části. Tato část je ve stadiu nedokončené rekonstrukce (81 m2). Sklípek přístupný ze spíže. Ve dvoře, který je ze tří stral obklopen domem a stodolami je velký ořešák (další ovocné stromy na zahradě). Každá ze dvou stodl má užitnou plochu cca 70 m2. Navazují na obytnou část domu. Čtvrtou stranu dvora tvoří neobývaný sousední objekt. Ze dvora je průchod na zahradu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32495
Dispozice5+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha308
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.