Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 120 m² bez realitkyPitterova, Praha - Žižkov

Pitterova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena7 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 671 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Central Park Praha

(60 000 | 78 000 Kč za metr čtvereční)

Ideální pro nejlepší ubytování

Moderní velmi pěkný byt 2+kk, se nachází v prvním patře, na Praze 3 - Žižkov, Central Park Praha, ulice Pitterova.

Celková plocha 119,42m2 (28m2 předzahrádka – el., voda, stahovací el. rolety, samostatný uzamykatelný vstup z ulice), hala 16,29m2, ložnice 23,86m2, obývací pokoj 40,63m2 a kuchyňský koutek, koupelna a WC (Podlaha v koupelně a WC je vyhřívaná), klimatizace, topení v podlaze. V bytě je místnost pro praní a sušení prádla.

Francouzská okna v obou pokojích jsou osazena elektronickou stahovací žaluzií. Byt je kompletně vybaven nábytkem: kuchyň se spotřebiči (lednice, varná deska, trouba, digestoř), vestavěné skříně. Možnost dozařízení bytu nádobím. Obývací pokoj s rozkládací rohovou sedačkou, obývací stěnou, koupelna s vanou, ložnice s manželskou postelí, skříní, komodou a zrcadlem, v předsíni jsou vestavené skříně. Mezi vybavení, které zvyšuje komfort bydlení v tomto bytě, patří klimatizace.

Jednou z hlavních dominant projektu Central Park Praha je krásný a bezpečný soukromý park o velikosti 15.000 m². Nachází se uprostřed projektu, lemován jednotlivými věžemi a terasovými domy. Můžete zde odpočívat ve stínu vzrostlých stromů, pořádat pikniky, kochat se výhledem na pražské panorama, nebo jen tak relaxovat na jedné z mnoha pohodlných designových laviček. Park je ideální i pro pořádání barbecue party na speciálně upravených palubových terasách, pro setkávání s přáteli a sousedy nebo pro hry Vašich dětí na dvou dětských hřištích s prolézačkami a houpačkami.

V Central Parku Praha se o své děti nemusíte bát. Veškeré vstupy do objektů a soukromého parku jsou hlídané a Vy sami budete využívat bezpečnostní čip. Přes bezpečnostní branku se dostanete do veřejného parku Parukářka, s nímž projekt těsně sousedí. Společně se soukromým parkem tak vzniká rekreační plocha, která nemá v centru Prahy obdoby.

Prakticky ve středu města můžete relaxovat stejně intenzivně, jako v přírodě mimo metropoli

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu329556
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha120
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.