Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyMladé Buky - Hertvíkovice, Královéhradecký kraj

Mladé Buky - Hertvíkovice, Královéhradecký kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt 2+KK o výměře 52 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží čtyřpodlažního domu v obci Mladé Buky. Ideální pro milovníky přírody a outdoorových sportů jako rekreační bydlení, tak i bydlení celoroční. V bytě se nachází chodba, pokoj s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna s WC. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sporákem a dřezem, dřevěnými dveřmi značky Sapeli a plastovými okny. Povrch podlah v bytě tvoří koberec v obytné místnosti s kuchyňským koutem a v ložnici. V koupelně a v chodbě je položena dlažba. Topení a teplá voda centrálně, v bytech jsou instalována měřidla spotřeby.

K bytu patří sklep v suterénu domu o ploše 5,9 m2. V bezprostřední blízkosti se nachází autobusová zastávka a 50m od domu velké parkoviště. Uvedená cena neobsahuje poplatky za služby. V roce 2010 byla provedena rekonstrukce a nástavba 2. NP. Neplatíte provizi RK.

Bezprostřední okolí obce Mladých Buků poskytuje široké možnosti sportovních aktivit. Patří mezi ně blízký golfový areál s 18-ti jamkami, velké množství cyklistických tras, lesní koupaliště, v zimních měsících pak mnoho běžeckých stop. Přímo v obci Mladé Buky se nachází lyžařský areál, 300m od domu lze využít ski parku s umělým zasněžováním a osvětlením pro noční lyžování. Celoročně je v areálu v provozu 1520 m dlouhá bobová dráha, bikepark, bungee trampolíny, Dětský KIDpark a snowtubing. Nedaleko obce se nachází také krkonošská horská střediska jako Janské Lázně (6 km), Pec pod Sněžkou (15 km) či Špindlerův Mlýn (40 km) či ZOO Dvůr Králové nad Labem (20 km).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu330996
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha52
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.