Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 204 m² bez realitkySmetanova, Hořovice - Hořovice, Středočeský kraj

Smetanova, Hořovice - Hořovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné18 890 Kč

+ Poplatky za služby5 700 Kč


Nabízíme k pronájmu obchod v centru Hořovic o rozloze 204 m2 vnitřní plochy + 84 m2 venkovní plochy. Obchod je 1 minutu chůze od Palackého náměstí. Skvělé spojení na dálnici D5, které je od Hořovic jen 5 km. Jedná se o zděnou budovu se zateplením, (postaveno v roce 2011), má 2 patra - přízemí a suterén. Do patra v přízemí je vstup z ulice (pro zákazníky nebo klienty). Obchod má do ulice 2 velké výlohy. Přístup do prodejny je bezbariérový. V suterénu je velká skladová místnost. Dále jsou v suterénu následující místnosti: 2 kanceláře (druhá může sloužit jako kuchyňka), koupelna + toaleta a komora. Vjezdová vrata mají šířku 3 m. Objekt je vhodný jako: vzorková prodejna kuchyní nebo sanity, banka, lékařské zařízení, veterinární klinika, sídlo firmy se sklady, provozovna služeb, prodejna nábytku atd. Poplatky za služby budou účtovány dle skutečné spotřeby.

We are offering a shop for rent in the centre of Hořovice with the area of 204 m2 inside and 84 m2 outside. It is situated in the very centre of Hořovice – just a minute of walking from Palacké Náměstí. There is a perfect connection to D5 highway, which is only 5 kilometers from Hořovice. The building, which was built in 2011, is made of bricks and the whole area is insulated. Moreover, the shop has two wonderful floors – the ground floor and the basement. People may enter the ground floor right from the street – that is for customers or clients. There are also two large shop windows. Furthermore, the entrance is wheelchair accessible. There is an immense storage room in the basement. In addition, there are the following rooms in the basement as well: two offices (one of which could be easily used as a kitchen), a bathroom + WC and a utility room. The car park entrance is 3 meters wide. The whole property is appropriate as a kitchen store or sanitary facility, a bank, medical facility, veterinary medicine, company’s residence with storages, place of business services, furniture store etc. The fees for services will be charged according to the real consumption.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu344036
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru204
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.