Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 35 m² bez realitkyV Šipce, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

V Šipce, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronajmu nový byt 2+kk ve 2. podlaží (1. patro) v centru města, přesto v tiché ulici V Šipce (kolmá ulice na Americkou). Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí. V domě je zavedeno ústřední topení a dodávka teplé vody se samostatnými měřiči a je kamerově střežen. Jsou zde plastová okna, plovoucí podlahy, obložkové dveře SAPELI, vchodové dveře, celkově zrekonstruovaná koupelna s toaletou včetně sanitární keramiky, obkladů a dlažby. Byt zůstává zařízený pouze moderní kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou. K dispozici je společná anténa. Internet lze zajistit. Byt je k nastěhování od 1.12.2018. Vřele doporučuji vzhledem k perfektnímu stavu bytu a příznivé poloze bytu v centru města. V místě je veškerá občanská vybavenost a výborná dostupnost MHD. Pro bližší informace zašlete zprávu. Kauce 10,000 Kč. Pouze přímí zájemci, NE realitní kanceláře.

We are offering a freshly reconstructed flat 2+kk, floor space 35m2 on the second floor in the city center, quiet street V šipce (vertical street to Americká street). Central heating and central supply of hot water with individual meters and camera surveillance in the apartment house. Plastic windows, floating floor, SAPELI door and new house entrance door. Completely reconstructed bathroom with toilette. The flat is furnished with a modern kitchen and an electric cooker. Internet and TV connections available. The flat is available starting 1.12.2018. Highly recommended thanks to the flat's perfect state and convenient location. Close to public transportation and services. For more information please send a message. Deposit 10,000 Kč. No realtors wanted!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu349201
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.