Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 18 m² bez realitkyDoležalova, Praha - Černý Most

Doležalova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Hledá se jeden podnájemník do samostatného neprůchozího pokoje. Byt je 3+kk, 83m2, po krásné rekonstukci, balkon a sklep, plovoucí podlahy, dlažba, koupelna (vana+sprchový kout), oddělené wc, sklokeramická varná deska + lux značkové spotřebiče. Plně vybaven nábytkem, myčka, pračka, obr lednice, internet (upc 10mbit, wifi po celém bytu),10min pěšky na metro Rajská zahrada, na kraji sídliště (tichá lokalita).

Kdo tam bydlí:

V bytě zatím bydlí moje přítelkyně + jednou měsíčně na víkend já. Sháním pouze jednoho podnájemníka, dále potom již nikoho.

Sháním kluka/muže, slušného, české národnosti (!!!), požadována minimálně tolerance ke koťatům (jsou tam dvě britská koťata). Student nevadí (v bytě i venku je ticho a klid). Kuřák nevadí (ale pouze na balkon, nikoliv v bytě).

Pronajímaný pokoj je prostorný, samostatný a neprůchozí. Nová plovoucí podlaha, světlý (velké okno). Primárně jako nezařízený (je tam pouze police a PC stůl (ten není na fotce)), a odkládací komora (použito jako šatník). Po dohodě možno vybavit (začátkem prosince).

Cena je CZK 6500,- (včetně všech poplatků a internetu). Vratná kauce 1 měsíční nájem. Provize samozřejmě žádná (pronajímá přímo majitel).

Kontakt na mne je +420 608 922 884 – ne vždy mohu zvednout, na sms reaguji (volám obratem). Pokoj je volný okamžitě.

Dalsí foto a detaily a video jsou na vac.misto.cz

sorry guys, looking only for a czech native boy...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu34960
Dispozice3+kk
Podlaží2
Plocha18
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.