Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 79 m² bez realitkyPod Rapidem, Praha - Strašnice

Pod Rapidem, Praha - Strašnice
Cena4 885 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 717 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme 2 atypické podkrovní byty se společným vstupem o celkové rozloze 79 m2 + 30m2 snížené podkroví. Přístupná společná terasa z obou bytůo velikosti přibližně 100m2. Dispozice bytu je řešena jako 1+1+podkroví a 2+kk+podkroví. Byty jsou plně vybaveny kuchyní se spotřebiči a koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou. Podkrovní prostory jsou řešeny jako ložnice nebo chill out. Všechny byty jsou vybaveny klimatizací, elektronickým zabezpečovacím systémem, počítačovou sítí a připojením k internetu a kabelové TV. Byty jsou situovány ve čtvrtém patře bez výtahu. Celá budova je ve velmi dobrém stavu a nachází se na rozhraní Vršovic a Strašnic s perfektní dopravní dostupností – metro Strašnická a tramvaj pouze 3 minuty. Vzhledem k poloze bytu v jedné z nejlépe rozvíjející pražské čtvrti a skvělé dopravní dostupnosti je nemovitost velmi vhodná k obchodnímu záměru za účelem pronájmu nebo k bydlení a částečnému pronajímání, kdy nájemné z vedlejšího bytu hradí hypotéku.

Byt je velice atraktivní a zajímavě řešený. Nutno vidět!

Cihla, OV, možno financovat hypotékou.

We offer two atypical loft apartments with a shared entrance with a total area of ​​79 m2 + 30 m2 attic reduced. Terrace accessible from both apartments the size of approximately 100m2. The flat is designed as a 1 + 1 + loft and 2 bedroom + loft. Apartments are fully equipped with kitchen appliances and bathroom with shower or bath. Attic spaces are designed as bedrooms or chill out. All apartments are equipped with air conditioning, electronic security systems, computer networks and internet access and cable TV. The apartments are situated on the fourth floor without elevator. The entire building is in very good condition and is located on the border Vršovic Strašnice and with excellent transport links - Strašnická metro and tram only 3 minutes. Due to the location of the apartment in one of the most developing area of ​​Prague and excellent transport accessibility property is very suitable to the business plan for rental or leasing of residential and partial, when the rent of the apartment pays the mortgage.

The apartment is very attractive and interesting design. Must see!

Brick, OV, possible mortgage financing.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36336
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha79
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.