Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 300 m² bez realitkyNa Hranicích, Praha - Čimice

Na Hranicích, Praha - Čimice
Cena8 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 126 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dovoluji si vám nabídnout ke koupi udržovaný koncový řadový rodinný dům 7 + 2 na vlastním pozemku, kolaudovaný r. 1982, situovaný poblíž přírodní lokality Čimický háj v klidné vilové zástavbě Prahy 8 – Čimicích. V místě je dobrá infrastruktura a spojení metrem ve vzdálenosti 5 min. stanice Kobylisy – metro C.

Jedná se o dvoupodlažní jednogenerační cihlový dům se dvěma vstupy, s bočním průsvitovým oknem z luxferů, se dvěma lodžiemi po celé délce průčelí, obklopený ze tří stran udržovanou zahradou, určený pro nadstandardní bydlení jedné rodiny, vnitřní dispozice lze malými úpravami změnit na užívání dvou samostatných bytových jednotek. Dům je v původním, udržovaném stavu, vytápění a ohřev TÚV zajišťuje vlastní plynový kotel zn. Vaillant, na každém podlaží je dále krb, na místě je kromě běžného napětí 230V také v garáži, dílně a jedné z komor rozvedeno 380V. Koupelna a toaleta je na každém podlaží, voda a odpady do městské sítě.

Přízemí – technické podlaží obsahuje vstupní chodbu s přímým vstupem do garáže, malou místnost, podsklepený sklad, kotelnu – prádelnu a pokoj s výhledem do zahrady. Prostor má dostatek denního světla díky francouzskému oknu, které spojuje zbývající prostor – obytnou halu s terasou na zahradu.

První podlaží má nadstandardně řešený obývací pokoj ( 2 okna, vstup na lodžii 10,7 m), vlastní krb a rozlohu místnosti 32 m , dále pak obsahuje jídelnu s přiléhající kuchyní a sociální zázemí s komorou.

Ve druhém podlaží jsou 4 pokoje s další lodžií, koupelna, oddělené WC, po malých úpravách lze dispozičně využít jako samostatný byt 3 + 1.

Obě podlaží spojuje velkoryse řešený schodišťový prostor s dřevěnými schodnicemi, nesenými ocelovou konstrukcí a s průsvitem denního světla přes štítové luxferové okno po celé výšce fasády. Dům je orientován S/J směrem což mu zajišťuje dostatek denního světla.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36346
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha300
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.