Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyWuchterlova, Praha - Dejvice

Wuchterlova, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné14 000 Kč


Krásný byt v Dejvicích, 2 min chůze na metro. Byt je po kompletní rekonstrukci, nové podlahy, kuch. kout s dvouvařičem, koupelna se sprch. koutem, WC zvlášť. Pokoje neprůchozí, 12 a 24m2. Kabel TV a internet k dipozici. 5. patro ze 6ti, výtah. Byt v secesním domě po rekontrukci. V okolí veškerá obč. vybavenost, spousta obchodů, restaurací a barů. Možnost pronájmu parkovacího místa v podzemních garážích před domem. Byt je nezařízen, po dohodě možno zařídit. Ideálně dlouhodobě.

K nastěhování: 1/4/2008

 Beautiful apartment in Dejvice, 2 min walk to metro station Dejvická. Flat is after reconstruction, new floor, kitchenette, bathroom with shower, toilette is separated. 2 bedrooms, 12 and 24 sqm, kitchenette in entrance hall. Cable TV and internet. 5th floor out of 6, elevator. Building after recontruction, in close surroundings plenty of shops and restaurants, park Stromovka. 10min drive to downtown. Possible to rent underground parking in front of the building. Flat unfurnished, possible to furnish upon agreement. Long term lease preferably.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3672
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha53
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.