Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 6+kk • 170 m² bez realitkyTisová u Nejdku, Nejdek - Tisová u Nejdku, Karlovarský kraj

Tisová u Nejdku, Nejdek - Tisová u Nejdku, Karlovarský kraj
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Plocha zastavěná:170m2 Plocha pozemku:400m2 Typ nemovitosti:bytový dům Velikost bytu 2patro:6+1 Střecha:kanadská šindel Okna:dřevěná okna Topení:ústřední na PB-Plyn,ev.Elektrika

Na prodej celé 2.patro bytového bytového domu v obci Tisová u Nejdku. Byt v domě který Vám v tomto hezkém kraji nabízíme má výměru 170 m2 a je dispozičně řešen jako 6+kk. Jedná se o půdní stavbu SDK , dům je velice pěkně dispozičně řešen. Dům má vlastní studnu, PB plynová přípojka z nádrží na pozemku na vytápění nemovitosti je zajištěno ústředním topením na na PB plyn. K části domu náleží ještě zahrada o výměře 400 m2,parviště 50m2 kde je možné vybudovat kout relaxace a celkového odpočinku. Celý pozemek není oplocen. V okolí domu je dostatek parkovacích míst a udržované přístupové a příjezdové cesty. Dům se nachází v krásném a klidném prostřední vesnice s nádherným výhledem na K.Vary a Slavkovský les.

Popis nemovitosti: Vlastní vstup do bytu, 4 štítová okna,nové dřevěné podlahy, chodby betonové podlahy s podlahovým topením, stěny SDK + Hebel, stropy palubky.

uilt Area: 170m2 Land area: 400m2 Property type: apartment house 2patro Size: 6 1 Roof: Canadian shingles Windows: wood windows Heating: Central to the PB-Gas, ev.Elektrika

The sale of the entire 2nd floor of the housing apartment building in the village of Tisová Nejdek. Apartment in a house that we in this region we have a nice acreage is 170 m2 and layout as 6 + kk. It is a soil SDK building, the house is very nice layout. The house has its own well, PB pipe from the gas tanks on the land for heating the property is provided with central heating for the PB gas. The part of the house still belongs to the garden area of 400 m2, Parvis 50m2 where you can build a corner of relaxation and total rest. Whole land is not fenced. Around the house there is ample parking and sustained access and driveway. The house is situated in a beautiful and peaceful middle village with spectacular views of K. Vary and the Slavkov Forest.

Property Description: Own entrance to the apartment, 4 shield windows, new wood floors, corridors concrete floors with underfloor heating, wall SDK + Hebel, ceilings flooring.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu36934
Dispozice6+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha170
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.