Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 250 m² bez realitkyJílovská, Psáry - Psáry, Středočeský kraj

Jílovská, Psáry - Psáry, Středočeský krajVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVÁNO. NÍZKÁ CENA A VYSOKÝ STANDARD (včetně velké zahrady). Rozlehlá samostatně stojící zděná vila (užitná plocha 250m2) s vlastní garáží a nádherným pozemkem 1.287 m2 v obci Psáry (10km od jižního okraje Prahy), při ulici Jílovská ale v dostatečné vzdálenosti od této komunikace (mezi komunikací a domem je lesík - remízek na vlastním pozemku); obytná průčelí jsou na jih = klid! Na pozemku jsou nádherné veliké vzrostlé stromy (jehličnany, kultivary) a altán poskytující soukromí. Dům má tři podlaží. V mírném svahu má přízemí (polosuterén s garáží) a dále dvě nadzemní podlaží. Rekonstrukce, modernizace a nástavba vily proběhla v r. 2001 (původní stavba je z r.1975). V přízemí je velký obývací pokoj se vstupem do zahrady a jídelním koutem, dále je zde kuchyň, ložnice, koupelna a pracovna. V 1. patře se nachází velká knihovna, sloužící zároveň jako druhá společenská místnost, dále dvě ložnice, koupelna a atelier. Je odtud také vstup na balkón s výhledem na horní část zahrady a terasa s výhledem do lesíka. V suterénu je garáž, klubovna s krbem sauna, prádelna a 3 sklepní místnosti, sloužící jako úložiště a samostatné WC. Na pozemku (v předzahradě domu) může parkovat ještě 5 dalších aut. Dům je zateplený a má dobře těsnící plastová okna. Je připojen na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. K ohřevu vody a k vytápění slouží plynový kotel kombi - Dakon. Pouze tři pokojíky v 1.patře mají el. přímotopy. Měsíční režie bydlení: cca 3500,-Kč/2os./měs. (včetně spotřeby elektřiny a plynu).

V Psárech je občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékaři apod.), navíc ve vzdálenosti několika kilometrů jsou větší obce Jesenice a Jílové u Prahy. Autobus PID č.332 zastavuje kousek od domu směrem na stanici metra Budějovická. Jezdí 2x do hodiny, ve špičce 4x za hodinu. Výborná dostupnost na Pražský okruh. Na kraji obce začíná velký les. Cena je k jednání, přičemž dům je v perfektním stavebně-technickém stavu, elektřina je v mědi; dům je možno ihned užívat.

Bonus: V ceně domu může zůstat veškerý stávající nábytek (kromě tří komod) a veškerá výtvarná díla. Vše je velice vkusné a útulné.

REZERVOVÁNO.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu370878
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha250
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.