Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 60 m² bez realitkySlunečná, Nupaky - Nupaky, Středočeský kraj

Slunečná, Nupaky - Nupaky, Středočeský krajVybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám vybaveny byt v 2.NP (krajní byt na foto) bez výtahu v bytovém domě(celkem 5 bytů) z roku 2004, železobetonová montovaná konstrukce. Vstupní chodba předsíň (9,87), ložnice (16,4), samostatné wc (1,26), koupelna s vanou (3,69), kuchyň spojena s obývacím pokojem(27,94). Jsou zapotřebí (já tu potřebu neměla) jen malé opravy, vymalování, žádná velká investice. Malý balkon (2m2). Plyn. kotel. Byt je velmi slunečný. Skvělé spojení na metro Opatov. Zastávka bus č.385 před domem, zastávka Nupaky - hotel. Nákupní centrum v Průhonicích 2 km. Parkování před domem (bez vlastního park.stání).

Měsíční náklady - voda, el., plyn - cca 3500 Kč.

Nupaky leží nedaleko Říčan, 16 km jihovýchodně od centra Prahy. Patří ke členům sdružení obcí Ladův kraj, jehož cílem je rozvoj cestovního ruchu a kultury. Jedná se o moderní obec, která se stará o kulturní vyžití občanů pořádáním různých společenských akcí. V současné době je v Nupakách ve výstavbě kulturní centrum. V obci se nachází dvě sportovní hřiště, dětské hřiště, atd….

V místě mateřská škola, obchod, lékař. Přímá návaznost na Čestlice, Průhonice a Prahu Chodov. Vyhledávaná lokalita s okamžitou dostupností do Prahy. Cesta na metro Opatov zabere 6 min. autem, 23 min. autobusem (obec jedná o přímém spojení), na kole 20 minut krásnou přírodou kolem Pitkovického potoku a následně Botiče k Hostivařské přehradě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu372429
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.