Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1374 m² bez realitkyMasarykova, Luby - Luby I, Karlovarský kraj

Masarykova, Luby - Luby I, Karlovarský kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Místo k zamilování! Nabízíme neoplocený pozemek ke stavění na jižně kloněném svahu ve velmi klidné, svažené rekreační části s malebným výhledem, který leží na úpatí kopců Krušných Hor vedle turistické hraniční cesty. Na pozemku jsou zbytky kvalitních základů dvoupodlažního domu a malých hospodáčských staveb. Nabízejí se nesčetné možnosti pro architekturu budoucího domu a zahrady, pro sporty, nebo malé hospodářství. Dostatek výborné pramenité i povrchové lesní vody v samé blízkosti Františkových Lázní a Chebu. U pozemku je vodovodní řad, elektřina, kanalizace, ale hlavně slunce, lesy, svahy a čistý vzduch. Pouze Kč -1000,00/m2.. Dohoda možná.

Vzrostlé lípy a další i ovocné stromy na nivách s náletem biologicky zdravých původních rostlin na pozemku a okolí nabízejí poetický odpočinek a aktivity milovníků přírody, malého hospodářství, chovatelů psího spřežení a jeho útulku - výběr záleží jen na Vás. Cesta z vozovky až na pozemek je zpevněná. Je zde snadná možnost vybudovat pro začátek malé kempovací místo na parkování s přívěsem pro radost z dovolené a prázdnin.

Ve městečku na samých hranicích s Německem je golfové hřiště, cyklistická stezka, tratě pro milovníky mnoha přírodních letních a zimních sportů.

Spojení je modernizovaným rychlovlakem nebo po dálnici či rychlosilnici přes Cheb, potom už jen do 25 km vzdálenéých Lub po kvalitních asfaltových udržovaných cestách. Do necelé hodiny můžete být pohodlně autem z Lub přímo ve světoznámých Karlových Varech.

Pozemek představuje investici k zamilování, jak už naznačuje jméno krásně položeného historického hudebního městečka Luby.

Location, location! Just on the foot hills of the Krušné Hory, a South oriented wonderful view easy slope land in this magic healing corner of the Czech Republic border with Germany. The sites is close to Cheb that enjoyed Goethe, and not just for its geology. We are offering you an ideal piece of land for your joy and/or investment in a music industry historical town of Luby (Schonbach), only within an hour from the famous healing spa resort Karlovy Vary (Karlsbad), even closer Mariánske Lázně (Marienbad), and/or Františkovy Lázně, and other sources.

There on this land lot used to stay a two floor brick building till several years ago - as photo documented, the remnants of the quality foundations and basements can be still found. Delicious water natural sources refresh you just by. This lot is full of healthy natural original grass, and surrounded by the grown healing linden and by many other, even by the fruit trees. You can build fast a parking lot for your camp trailer to enjoy your holiday, or to start building a magnificent house with a swimming pool. You can start a kennel, small bio-farming, gardening, enjoy most of the natural sports dog sleds inclusive, and golf in this town or bike around.

Connection to Cheb is very easy by the upgraded speed trains or by the European standard divided highways and/or the fast roads, then by the well maintained paved roads. From Cheb, you enjoy the little train or bus for 25 km only. Invest for love of its health and beauty - no doubt where is it from the origin of the name Luby. Negotiable Eu -39.00/m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu376473
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní
Plocha 1 374
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.