Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina
Pronájem bytu 1+kk 29 m², Hálkova, Humpolec, Kraj Vysočina

Pronájem bytu 1+kk • 29 m² bez realitkyHálkova, Humpolec, Kraj Vysočina

Určeno ke spolubydlení
Hálkova, Humpolec, Kraj VysočinaMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 9 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


ZÚČTOVATELNÉ ZÁLOHY NA ENERGIE - INTERNET ZDARMA - ZVÝHODNĚNÉ NÁJEMNÉ DO KONCE ROKU 2024!

Pracujete, nebo se chystáte pracovat a bydlet v Humpolci? Jste single, pár, manažer? Máte zájem o byt, či kancelář pro svoji pracovní aktivitu? Volejte přímo GSM majitel:. Avizujeme, že od 1.4.2024 je volný a nastěhování multifunkční podkrovní byt č.1. V případě zájmu o prohlídku volejte pronajímatele GSM šest-nula-osm-čtyři-čtyři-šest-šest-čtyři-nula. Obytný a pracovní pokoj je vybaven kuchyňskou linkou s úložnými skříňkami, dvouplotnovým indukčním vařičem, troubou Bosch, automatickou pračku Zanussi 60 cm, a splitovou klimatizací s chlazením v létě, nebo topením v zimě. Koupelna je vybavena vanou, WC toaletou, zrcadlem, topným žebříkem. V předsíni jsou k dispozici vestavné skříně s úložným prostorem, botník a věšák se zrcadlem. Radiátor s centrálním vytápěním má elektronickou termohlavici s řízením teploty z aplikace v mobilu. Měřiče energií přehledně evidují spotřebu tepla, vody a elektřiny . Byt má přípojku k televiznímu HDTV signálu, přípojku k centrálnímu vysavači. Připojení k internetu s rychlostí 250 Mbit/s je ZDARMA. Přístup k bytům v 1. patře je buď po schodech, pro méně pohyblivé klienty je k dispozici výtah. Dovoluje-li to kapacita, automobil lze parkovat za poplatek v uzavřeném, střeženém dvoře. Úklid společných prostor zajišťuje majitel objektu. Důležité vzdálenosti: lékárna 50m, dětské středisko a rehabilitace 50m, poliklinika 100m, maso‐uzeniny 100m, zelenina 100m, Lidl 150m, základní škola 200m, městský úřad 350m. Všem nájemníkům garantujeme optimální místo pro práci i klidné bydlení.

ACCOUNTABLE DEPOSITS FOR ENERGY ONLY 1220 CZK - FREE INTERNET - DISCOUNTED RENT UNTIL THE END OF 2023!

Do you work or are you planning to work and live in Humpolec? Are you single, a couple, a manager? Are you interested in an apartment or office for your work activity? Calling direct GSM owner:. We would like to inform you that from March 1, 2023, the multifunctional attic apartment No. 1 is available for occupancy. The living and working room is equipped with a kitchen unit with storage cabinets, a two-burner induction cooker, a Bosch oven, a Zanussi 60 cm automatic washing machine, and split air conditioning with cooling in summer or heating in winter. The bathroom is equipped with a bath, toilet, mirror, heating ladder. Built-in wardrobes with storage space, a shoe rack and a hanger with a mirror are available in the hall. The central heating radiator has an electronic thermohead with temperature control from a mobile application. Energy meters clearly record the consumption of heat, water and electricity. The apartment has a connection to a television HDTV signal, a connection to a central vacuum cleaner. Internet connection with a speed of 250 Mbit/s is FREE. Access to the apartments on the 1st floor is either by stairs, an elevator is available for less mobile clients. If capacity allows, the car can be parked for a fee in the closed, guarded yard. Cleaning of common areas is provided by the building owner. Important distances: pharmacy 50m, children's center and rehabilitation 50m, polyclinic 100m, meat and sausages 100m, vegetables 100m, Lidl 150m, primary school 200m, town hall 350m. We guarantee all tenants an optimal place for work and peaceful living. The rent includes a discount for a one-year stay guarantee in the amount of CZK 6,000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu377508
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha29
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 0 minut pěšky
Bezbariérový přístup
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHumpolec, Poliklinika
🚶 11 m (0 min)
PoštaHumpolec
🚶 547 m (7 min)
ObchodLidl Humpolec
🚶 189 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 491 m (6 min)
RestauraceRestaurace u Jiřího
🚶 320 m (4 min)
LékárnaU Polikliniky
🚶 43 m (1 min)
ŠkolaZŠ Humpolec, Hálkova
🚶 249 m (3 min)
SportovištěTJ Jiskra
🚶 372 m (4 min)
Hřiště
🚶 636 m (8 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.