Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 128000 m² bez realitkyLetiště Ostrava, Mošnov - Mošnov, Moravskoslezský kraj

Letiště Ostrava, Mošnov - Mošnov, Moravskoslezský kraj
Cena400 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji 128 tis m2 pozemků za cenu 400Kč/m2 v rozvojové průmyslové zóně v těsné blízkosti letiště Leoše Janáčka – Mošnov, kde sídlí několik společností působící v automobilovém průmyslu.

Jedná se o velmi perspektivní lokalitu, která má strategické umístění. Pozemky se nacházejí přímo u přistávací dráhy letiště. Pozemky jsou ve vlastnictví jednoho vlastníka a jsou určeny pro výrobu, skladování, logistiku.

FOR SELL!

128 thousand m2 of land in the industrial a developing zone SLNEČNÝ and the immediate neighbourhood of the Leos Janacek Airport - Mošnov, where are several companies operating in the automotive industry .

This is a very promising area , which has a strategic location . Plots are located directly close airport runways . Land is owned by one owner are intended for professional production , warehousing and logistics

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu379309
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 128 000
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.