Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 5+1 • 25 m² bez realitkyMalirska, Praha - Bubeneč

Určeno ke spolubydlení
Malirska, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné6 000 Kč


Pronajmu pěkný světlý pokoj 25m2 v bytě o 150m2 (5+1). Vhodný i jako ateliér-Stropy 3.5m. Byt kompletně vybaven-pračka, 2xlednička, trouba, sporák … Internet. Malířská ulice, 5 minut par Stromovka a Letenské sady. Hospůdky, kluby, veškeré služby v místě. Metro Vltavská 7min pěšky, Letenské náměstí (tramvaje) 2minuty. V bytě 2 x Čech, 2 x Angličan, Ideální pro dvě studentky. Cena pro dvě osoby 6000 Kč včetně všech služeb a internetu.

Rent a nice bright room in an apartment 25m2 on 150m2 (5 +1). Suitable also as a photography studio-ceiling 3.5 meters. Apartment fully-equipped washing machine, 2 x fridge, oven, stove ….Internet. Malířská Street, 5 minutes to park Stromovka and Letna Park. Pubs, clubs, all services in place (bakery, butchery, supermarket, post office, bank ...) Metro Vltavská 7min walk Letenské Square (tram) 2 minutes. Roommates: 2 x Czech, 2 x English, ideally for two girls. Price for two persons 6000 CZK, including all services and the Internet.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu37939
Dispozice5+1
VlastnictvíOsobní
Plocha25
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.