Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 92 m² bez realitkyHusova, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Husova, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronajmu hezký světlý vybavený podkrovní byt 3+kk o ploše 92 m2 v Berouně Zavadilce. Byt se nachází v cihlovém domě bez výtahu s 5 bytovými jednotkami. Podlahy v bytě tvoří dlažba, ve dvou pokojích plovoucí podlaha.

V obytném prostoru je pohovka, konferenční stolek a knihovna. Součástí obytného prostoru je krb, který však plní pouze funkci dekorační, není možné ho používat. Kuchyň je vybavena zabudovanými spotřebiči - horkovzdušnou a mikrovlnou troubou, plynovým vařičem, myčkou nádobí, součástí kuchyně je také lednice a mrazák.V jídelním koutě je k dispozici stůl a 2 židle. Dále jsou k dispozici 2 neprůchozí pokoje, ve větším z nich je velká šatní skříň. Ve zmíněných pokojích nejsou postele. V koupelně se nachází vana a umyvadlo, pračka není k dispozici, připojení však ano. WC je samostatné s bidetovou sprchou. Vytápění a ohřev užitkové vody je zajištěno vlastním plynovým kotlem. Ve vstupní chodbě bytu je k dispozici úložný prostor (na lyže, sezónní oblečení apod.) a místo pro kola. Z chodby pak vedou schody do obytné části. Schody jsou v obytné části zajištěny dvířky. Byt je vybaven videotelefonem, TV výstupem (základní multiplexy) a připojením na internet.

Dům nemá k dispozici kočárkárnu, kočárek je možné po dohodě skladovat v přízemí na společné chodbě (chodba je uzamykatelná), kola doporučiji skladovat v bytě (z důvodu limitovaného místa na chodbě, kočárek má přednost), nebo eventuelně na společné chodbě, avšak opět po dohodě.

Ve vzdálenosti 100 m od domu se nachází mateřská školka a nové dětské hřiště. Ve městě je pak veškerá občanská vybavenost (obchody, školy, zdravotní středisko, aquacentrum, hřiště, banky atd.). Centrum města je vzdáleno cca 10 min chůze, vlakové nádraží a nový autobusový terminál cca 5 minut chůze. Blízkost nájezdu na dálnici D5 zajišťuje dobrou dostupnost do Prahy autem/busem 15 min Zličín, 20 min Nové Butovice; vlakem 35 min na Smíchov. V okolí se nachází zajímavé turistické cíle (Tetínské skály a lesy, Koněpruské jeskyně, Karlštejn, Křivoklátské lesy), cyklostezky a pěší turistické stezky.

Pro více informací mě kontaktujte emailem. Vhodné pro mladý slušný pár i rodinu se dvěma dětmi. Striktně pouze pro nekuřáky a bez jakýchkoliv domácích zvířat. Není zde možnost přihlášení trvalého bydliště. Preferuji pouze dlouhodobý pronájem. Pouze pro slušné a vážné zájemce, děkuji. RK prosím ne!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu382727
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha92
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.