Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1770 m² bez realitkyRozstání - Rozstání u Moravské Třebové, Pardubický kraj

Rozstání - Rozstání u Moravské Třebové, Pardubický kraj
Cena999 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 237 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Atraktivní stavební parcela č. 79 v obci Rozstání o výměře 1770 m2. Rovinatý pozemek na kraji obce. Nádherná krajina hojně navštěvovaná cyklisty. V bezprostření blízkosti zastávek vlaku a autobusu. Sítě el. + voda v dosahu. Ke komerci či bydlení. Na pozemku je zbytek stavby č.p. 30 jiného majitele. V roce 2006 byl vydán demoliční výměr, ale obec na to nemá peníze. Část stavby je již pryč, ale zbývaji cihly do výšky dvou metrů na části pozemku (materiel použitelný pro novou stavbu?). Nedaleko je plánovaný sjezd z R48. Sousední pozemky vlastní pozemkový fond, a může požádat o jejích koupi majitel eventuelní stavby na předmětném pozemku.

Attrative building block at the edge of the township of Rozstání. Size 1770 m2 with the eventual possibility of purchasing 2 adjacent block to make a total of 4500 m2. Attractive countryside very popular with recreational cyclists. Next to a bus stop and train stop.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu383285
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 770
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.