Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 195 m² bez realitkyKorunovační, Praha - Bubeneč

Korunovační, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné41 700 Kč


Nájem nebytového prostoru (prostoru určeného k podnikání).

Adresa nebytového prostoru: Korunovační 19, 170 00 Praha 7 – Bubeneč - Letná. CELKOVÁ PODLAHOVÁ PLOCHA = 195,0 m2. Nebytový prostor se nachází v přízemí rohového činžovního domu na křižovatce ulic Korunovační a Jana Zajíce.

Nebytový prostor (prostor určený k podnikání), VELMI FREKVENTOVANÉ MÍSTO NA JEDNÉ Z NEJRUŠNĚJŠÍCH ULIC V PRAZE, vhodné k využití jako např. kancelář, obchodní zastoupení, prodejna, provozovna atd.

Hlavní vchod z rohu ulic Korunovační a Jana Zajíce, druhý zadní vchod z chodby domu – opatřen mříží a ocelovými bezpečnostními dveřmi. Prostor je vybaven zabezpečovacím zařízením, které je nutno odborně zprovoznit.

Možno umístit reklamu do ulice Korunovační i Jana Zajíce. Předmětný prostor má platnou revizi elektroinstalace, plynu, spalinové cesty (komínu), hasicího přístroje a hydrantu. Kabelová televize UPC zavedena (spolehlivé a rychlé připojení na internet) – není součástí nájmu.

V případě zájmu možná rekolaudace např. na zdravotnické zařízení apod.

RÁMCOVÉ DISPOZICE:

- vlastní prezentační, obchodní nebo prodejní prostory,

- samostatná kuchyňka,

- 1 x samostatné WC s umývárnou,

- 1 x sprchový kout s umývárnou,

- 1x úklidová místnost s dřezem,

- zadní spojovací chodba,

Prostor možno mobilně rozdělit na jednotlivé pracovní oddíly (samostatné kanceláře) nebo spojit v jeden rozlehlý prostor (open space).

Okna vedou do ulic Korunovační, Jana Zajíce a do domovního dvora.

VYBAVENÍ:

- internet zaveden prostřednictvím poskytovatele kabelové televize (velmi rychlé a spolehlivé připojení - smlouva přímo s poskytovatelem služby),

- ústřední plynové vytápění spolehlivým moderním kombinovaným kondenzačním kotlem Vaillant s prostorovým termostatem,

- radiátory s termostatickými ventily,

- v zádveřním a vstupním prostoru mramorová podlaha, včetně mramorových parapetů,

- v prodejních, prezentačních a obchodních prostorech na podlaze nová plovoucí podlaha,

- ohřev teplé vody – v kuchyňce kotlem Vaillant a ve sprše elektrickým bojlerem na noční proud,

- oddělený prostor WC a prostor se sprchovým koutem,

- nástropní i bodové osvětlení v jednotlivých sekcích, včetně nástěnných svítidel s tlumeným odrazem světla.

- v případě zájmu k dispozici více pevných telefonních linek,

- okna, resp. výkladní prostory izolovány švédským okenním těsněním.

Nebytový prostor po celkové generální opravě elektrorozvodů, rozvodů vody (plast), odpadů a plynového rozvodu.

STAVEBNĚ - TECHNICKÝ STAV DOMU A JEHO SPOLEČNÝCH PROSTOR: nové plynové rozvody v celém domě, kompletní nové vodovodní stoupačky a odpady v provedení plast, nově zrekonstruované společné prostory domu – vymalovány chodby a schodiště, nové poštovní schránky. Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) - celý dům byl zařazen do velmi pěkné energetické třídy náročnosti budovy D.

ŠIRŠÍ OKOLÍ DOMU: secesní dům na rohu jedné z nejfrekventovanějších pražských ulic Korunovační a Jana Zajíce mezi Letenskou plání a Stromovkou, cca 600 m. od Letenského náměstí. V bezprostředním okolí domu: dvě večerky = cca 50 m., dvě restaurace ve vzdálenosti cca 30 a 60 metrů od domu, nákupní středisko a pošta na Letenském náměstí = cca 400 m., mateřská školka = cca 300 m., základní škola = cca 300 m., Stromovka = cca 700 m., Letenská pláň = cca 700 m.

DOPRAVNÍ DOSTUPNOST: v centru Prahy – vynikající dostupnost MHD - tram č. 1, 8, 12, 25, 26 a noční linky 51 a 56. Jedna zastávka – metro Hradčanská, tři zastávky – metro Vltavská. Možnost parkování před domem - modrá parkovací zóna – možnost získat parkovací kartu rezidenta. Od 18,00 hod. do 8,00 hod. možnost parkování zdarma všem bez omezení. V ulici Jana Zajíce naproti nebytovému prostoru je tzv. smíšená zóna s časovým turniketem a možností zaparkovat všem řidičům (rezidentům, nerezidentům, zákazníkům) v době od pondělí do pátku mezi 8,00 až 18,00 hod. Mimo tento časový rozvrh je parkování zdarma, včetně víkendů. Zdarma možno zastavit z důvodů zásobování v časovém rozmezí pondělí - pátek mezi 8,00 - 18,00 po dobu patnácti minut kdykoliv.

DALŠÍ DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE: jediný vlastník domu – slušné a solidní jednání, slušní sousedé, zdarma možnost přidělení sklepa, nízké náklady na vytápění, nebytový prostor má samostatný vodoměr uznaný Pražskými vodovody a kanalizacemi, a.s. (nikoliv podružný domovní).

SMLUVNÍ PODMÍNKY (k jednání):

• NÁJEM: 41 700,- Kč

• VOLNÉ OD: 1. června 2017,

• DOBA NÁJMU: nejprve nájemní smlouva na 1 - 2 roky, pokud bude bezproblémový nájem, potom prodloužení nájemní smlouvy jisté. Velmi bych preferoval a uvítal nájemce se zájmem o dlouhodobý pronájem (následné prodloužení smlouvy na dalších 3 až 5 let).

• KAUCE : jeden měsíční nájem (tj. 41 700,- Kč)

• SLUŽBY SPOJENÉ S NÁJMEM: plyn, elektřina a vodné+stočné v předmětu nájmu = platba přímo poskytovatelům služeb. Spotřebu si nájemce reguluje sám.

Zálohy za služby spojené s nájmem v domě 0,- Kč (neplatí se zálohově osvětlení společných prostor domu, úklid společných prostor domu, osvětlení společných prostor domu, odvoz popelnic ani vodné a stočné v předmětu nájmu). Odvoz odpadu – možno uzavřít samostatnou smlouvu s Pražskými službami, a.s. nebo využívat domovní popelnice (po dohodě). Součástí nájmu nejsou telekomunikační poplatky, poplatky za elektrickou energii, plyn, vodné a stočné, odvoz domovního odpadu, pronájem kabelové televize a úklid v předmětu nájmu.

KONTAKT NA VLASTNÍKA DOMU (PRONAJÍMATELE):

PhDr. Richard Vaněk

Jana Zajíce 924/16

170 00 Praha 7 – Bubeneč

tel: 602 806 239 (mobil), možno volat kdykoliv,

e-mail: richard.vanek@seznam.cz.

Předem děkuji za Váš event. projevený zájem o prohlídku nebytového prostoru.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu383379
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru195
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.