Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 48 m² bez realitkyPodnásepní, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Podnásepní, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce12 000 Kč


Hezký, světlý, podkrovní byt s výhledem na Hády v cihlovém domě ve 4. patře bez výtahu. Celková plocha bytu činí 48 m2. Obývací pokoj je spojený s kuchyní a vybavený kuchyňskou linkou, digestoří, sporák se sklokeramickou deskou. V předsíni prostorná vestavěná skříň. Koupelna s vanou, nový bojler, WC.

Dům je po revitalizaci – kompletní zateplení fasády a střechy, výměna oken.

K domu náleží dvorek s pískovištěm, možno využívat k posezení, grilování. K bytu náleží sklep. Možnost připojení na internet, kabelovou televizi. 10 minut pěšky od centra, jedna zastávka od hlavního nádraží. Parkování před domem.

K nastěhování k 1. 2. 2020. Byt je vhodný pro pracující pár. Možnost dlouhodobého pronájmu, preferujeme nekuřáky prosím, pouze vážní zájemci – nemáme zájem o kontakt z realitních kanceláří.

Cena měsíčního nájemného činí 11.500,- + 2.000,- (elektřina, poplatky SVJ, vodné a stočné 250,- / 1 osoba).

Kontakt v případě zájmu o prohlídku či dotazů: 603 932 976, janarysava@live.com. Bez realitních kanceláří, bez provize, kontakt přímo na majitele. Prohlídky možné i o víkendu (dle domluvy).

A pretty, bright, loft apartment overlooking the Hády limestone quarry, located on 4th floor of a brick building. Without a lift. The total floor space is 48 m2.

There are a joined living room and a kitchen (equipped with kitchen units, an extractor hood, a fridge and an electric ceramic hob. In the hall there is a spacious wardrobe and in the bathroom there are a bath, a boiler and a toilet.

There is a backyard with a small terrace and a sandpit and a cellar in the basement.

Internet connection and a cable TV are available in the building. The house is located about 10-minute walk from the city centre and one tram/ trolleybus stop from central train station. Parking in front of the house.

Suitable for a working couple. Possibility of long-term lease. We prefer non-smokers, please. Not interested in contact from real estates.

Available from: 1st January 2017.

Price (monthly): CZK 11.500,- plus 2.000,- (electricity bill, water bill - 250,- per month per person, condominium fees).

If you are interested in viewing or have further questions regarding our flat, please contact me via e-mail (janarysava@live.com) or via phone (+420603932976)

No commission, direct contact to the owner. Viewing possible at weekends (previous arrangement needed).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu385138
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2020
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha48
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.