Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 801 m² bez realitkyBuková u Příbramě - Buková u Příbramě, Středočeský kraj

Rezervováno
Buková u Příbramě - Buková u Příbramě, Středočeský kraj
Cena600 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 574 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji pěkný stavební pozemek 801 m2 v obci Buková u Příbramě. Pozemek se nachází v nové zástavbě rodinných domů a je určen pro stavbu rodinného domu. Elektřina, plyn je na pozemku, kanalizace je přivedena na hranici pozemku, vodu je nutné řešit vrtem nebo studnou.

Pozemek má výhodnou orientaci ke světovým stranám. Při předpokládané stavbě domu v severní části pozemku, tedy blíže cestě, budou místnosti orientované na jih, jihovýchod či jihozápad a zahrada se skoukromím bude poté orientovaná k jihu. Všechny okolní parcely jsou již zastavěné a nikdo Vás nebude rušit případnou výstavbou domu.

V obci je restaurace, obchod a zastávka autobusu. ZŠ a MŠ se nachází ve vzdálenosti 1,5km v obci Pičín. Veškerá občanská vybavenost v Příbrami. Dobrá dostupnost autem - Dobříš 9 km, Praha 35 km, Příbram 12 km.

We sell building plot 801 m2 in the village Buková u Příbramě . The land is located in the new development of new houses. Electricity, sewerage and gas is on the land. Water by well or drill well.

The village has a restaurant, grocery store and bus shop. Primary and Nursery School is located 1.5 km away in the village Pičín. All civic amenities in Příbram. Good accessibility by car - Dobříš 9 km, Prague 35 km, 12 km Příbram.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu386103
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha801
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.