Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 4+kk • 187 m² bez realitkyStaré Křečany - Staré Křečany, Ústecký kraj

Staré Křečany - Staré Křečany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena399 000 Kč

Tato nemovitost již od 1 692 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji chatu s velikou zahradou v obci Staré Křečany (nedaleko Rumburku). Po úpravách by bylo možné obývat ji trvale, v současné době se hodí spíš k vaší víkendové seberealizaci, či odpočinku.

Chata je zčásti podsklepená, sklípek je ideální na chlazení nápojů na sedmém schůdku; a máme zde i vlastní studnu (voda je nově vyvedená do přízemí a na zahradu).

V přízemí se nachází obytná místnost, spací místnost, dílna, předsíň na uskladnění dřeva, chodba a záchod s umyvadlem. Také sem již dorazil elektrický proud, ale bohužel na kanalizaci se ještě nedostalo, tak postačí septik.

Do velké podkrovní místnosti s výhledem do zahrady vedou z přízemí dřevěné schody a dále se v podkroví nachází podkrovní pokojíček v saunadesignu s vestavěnými skříněmi. Veliká zahrada (789 m2) je plná ovocných stromů (jabloně, hrušně, třešeň) a jiné zeleně. Na podzim občas sklidíte i klouzky a hříbky. K dispozici je zde i sušák na prádlo a kompostovací ohrada.

Chata dříve sloužila jako květinářství, to dnes už připomíná jen betonový bazének na zahradě a přístavek s výlohou, který dnes využíváme k uskladnění uhlí a nářadí.

Ideální výchozí bod na výlety (Vlčí hora, Dymník, prameny Mandavy, Krásná Lípa, feraty Oybin a Nonnensteig...), nebo třeba nákupy do Německa.

Dříve jsme sem rádi a často jezdili, nicméně časové možnosti nám to teď a v nejbližších letech neumožní a myslíme si, že si chata zaslouží někoho, kdo o ni bude nadále s láskou pečovat. Bližší informace vám ráda sdělím mailem (lenki.tce@gmail.com), nebo po telefonu (728184827), pokud jste ale realitní makléř, opravdu to nezkoušejte, ztrácel byste akorát čas, prodáváme opravdu jen bez realitky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu386192
Dispozice4+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha187
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.