Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyHavelská, Praha - Staré Město

Havelská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu zařízený zrekonstruovaný byt 2+1 (65m2) s úplně novou kuchyňskou linkou včetně spotřebičů, nová koupelna se sprchovým koutem, vestavěné dřevěné patro vhodné na spaní. Byt se nachází přímo v centru Prahy, okna do dvora (klid, bez hluku z ulice), 3.patro (výtah ve výstavbě). Doba pronájmu a výše kauce dohodou, k dispozici ihned, cena cca 20.000 Kč (800 EUR) včetně poplatků / měsíc. Prohlídka možná po domluvě. V případě zájmu mě prosím kontaktujte emailem a uveďte i Vaše telefonní číslo, ozvu se.

Rent furnished renovated apartment 2+1 (65m2) with a completely new kitchen with appliances, new bathroom with shower, built-in wooden floor suitable for sleeping. The apartment is located right in the center of Prague, the window to the courtyard (quiet, no noise from the street), 3rd floor (elevator in construction). Time rental agreement, deposit agreement, available immediately, price ca 20.000 CZK (800 EUR) including fees / month. If interested, please contact me by email and also give your phone number, I'll call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38750
Dispozice2+1
Podlaží3
Plocha65
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.