Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 21 m² bez realitkyStarochodovská, Praha - Chodov

Starochodovská, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč


Nabízíme k pronájmu volnou plně zařízenou místnost (ordinaci) v prostrorách soukromé kliniky CENTRUM PREVENCE v klidné části v Praze 4, na Chodově, nedaleko OC CHODOV. Možno využít jako ordinaci (součástí je i lehátko) ...např. pro psychologii, logopedii, fyzioterapii, (možno zapůjčit fyzioterapeutické elektrické lehátko RESI), konzultační místnost... atp. Zkolaudováno jako ordinace. Klinika se zabývá preventivní činností obecně a ideálně bychom rádi tuto tématiku zachovali. V tuto chvilku nabízí služby prevence a léčby bolesti zad, léčby nadváhy a obezity a prevenci stárnutí pokožky.

Místnost je to plně vybavená, k dispozici v ceně společné prostory (čekárna, recepce, wc invalidi, wc, šatna a kuchyňka. Velice krásné a příjemné prostředí splňující nároky i pro tu nejnáročnější klientelu. Součástí je i zahrada a soukromé parkoviště.

V místnosti jsou dvě okna a dále balkónové dveře se vstupem na parkoviště a zahradu, samozřejmostí je studená i teplá voda v místnosti (dřez), lednice, pc stůl, police, židle pro klienty, židle pro personál, lehátko (buď klasické nebo fyzio), kuchyňský koutek, šatní skříň. Velikost místnosti je 20,6 m2.

Soukromá klinika má své vlastní soukromé parkoviště a je bezbariérová.

Místnost je možné po dohodě i vyklidit.

Cena 9 000 Kč + DPH je za pronájem místnosti (ordinace) včetně pronájmu společných prostor, cena je bez záloh na energie. Zálohy vychází zhruba na 800 Kč + DPH za měsíc.

Volné nejdříve od 12/2016.

Pro více informací pište na email marie.bahenska@centrumprevence.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu387532
DispoziceOstatní
VlastnictvíOstatní
Plocha nebytového prostoru21
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.