Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 185 m² bez realitkyJanáčkova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský kraj

Janáčkova, Velké Přílepy - Velké Přílepy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím pronájem moderního prostorného řadového domu 5+kk/G/T - novostavby na jižním okraji obce Velké Přílepy, užitná plocha 185 m2, pozemek má rozlohu 311 m2. Před domem je upravená předzahrádka, vstup do domu zastřešen. V přízemí se nachází vydlážděná garáž s automatickými garážovými vraty a s přímým vstupem do předsíně; pokoj pro hosty neboli pracovna; otevřený slunný obývací pokoj propojený s moderně zařízenou kuchyní vč. spotřebičů a s jídelním koutem; z obývacího pokoje je výstup na terasu a upravenou zatravněnou zahradu osázenou tůjemi kolem plotu situovanou na jih, terasu lze stínit stahovací markýzou; dále se v přízemí nachází moderní koupelna s vanou a sprchovým koutem, a prostorná komora.

V prvním patře jsou 3 pokoje, z toho jedna velká ložnice s privátní koupelnou se sprchovým koutem a WC; dále se na 1. patře nachází společná moderně zařízená koupelna s vanou a WC; a také samostatná prostorná šatna.

Podlahy v domě jsou převážně plovoucí, dlažba je v kuchyni a koupelnách, na shodech koberec. Vytápění etážové plynové. Nemovitost je situována na jih a je zabezpečena GSM alarmem, a bezpečnostními roletami na všech oknech i francouzských dveřích. Dům mimo kuchyně a koupelen nezařízen, dle přání možno zařídit. Možnost parkování stabilně 2 aut (1 auta v garáži, 2. auta na vlastním pozemku se zámkovou dlažbou před garáží) a dalších aut před domem na ulici.

Občanská vybavenost – obecní úřad, mateřská škola, základní škola, anglická škola, obchody, pošta, restaurace, kino, sportovní vyžití, zdravotní středisko. Výborné dopravní spojení do Prahy i na letiště (autem 10 min. do stanice Dejvická, bus 20 min.) Volné ihned. Cena 25000 za měsíc + služby. Tel. 777773723

New modern family house 5+1 in Velke Prilepy, Prague-west. The house is new and unfurnished. Total are 180 m2, garden is 311 m2.

On the ground floor are atria, room for guests (or children's room, or hobby room), garage with direct entrance to home; further on the ground floor are fully equipped kitchen by modern inbuilt appliances, opened and conneted with living room and dining place. From very spacious living room is direct entrance to the green garden with nice sitting under awning. There are bathroom (with shower, steam washing machine and WC) and storrage room. From living room is also enrtrance up the stairs to the upper floor.

In the upper floor are three bedrooms (one with private bathroom with shower and WC), wardrobe room, and other common bathroom.

The house is protected by alarm and to the garage is arranged distance control access. Quiet locality, nice sitting outside.

Full social services at the place: medicine service, municipal office, post office, shops, school, children school, playgrounds, theatre, restorants, parks, etc. Nearly - ISP international school and British school. Very good connection to the Prague center either by car (10 min) or by bus (20 min) and to the airport, too (by car 7 min).

The owners offered house furnished or unfurnished - depending on the wishes of tenants. 25000 CZK per month.

phone: +420 777773723

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38758
Dispozice5+kk
Podlaží2
Užitná plocha185
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.