Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyMasarykova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Masarykova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 750 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nadstandardně zrekonstruovaný byt 1+1 35m v centru. Krásný,čistý,část.vybavený po kompletní profesionální rekonstrukci.Nová kuch.linka se spotřebiči;nová koupelna;nové podlahy-parkety,dlažba;designové patro na spaní.Nová el.instal.,topení a osvětlení.

Popis vybavení:

Kuchyň:kompletní kuchyňská linka s novou horkovzdušnou troubou a varnou deskou zn. Bosch a novou kombinovanou ledničkou zn. Electrolux;jídelní stůl a židle; nová plovoucí podlaha.

Koupelna: nový sprchový kout zn. Ravak, sprch. vanička zn. Hüppe a baterie zn. Grohe.,záchod zn. Geberit, nová dlažba. Pokoj: nové designové patro na spaní, nové parkety. V celém bytě jsou nové štuky, elektroinstalace,topná tělěsa podlahy, garnýže, záclohy a závěsy.

Byt má vlastní plynový kotel umožňující velmi nizké náklady na energie. Byt má své vlastní měřiče elektřiny, vody a plynu - žádné rozpočítávání společných nákladů!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu38830
Dispozice1+1
Podlaží1
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.